Predstavnik Sutjeske se nije pojavio na utakmici, klub izgubio službenim rezultatom

Sutjeska u baražu za plasman u Prvu pionirsku ligu gostovala Igalu, ali meč nije odigran, jer nije bilo predstavnika kluba iz Nikšića

20873 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: FK Sutjeska
Ilustracija, Foto: FK Sutjeska

Iza fudbalskog kluba Sutjeska je loša sezona. Poznato je da klub sezonu završava bez trofeja, prvi put nakon 2021. godine i da neće igrati u Evropi, prvi put nakon 2016. godine.

Ali, iz Nikšića stiže još jedna nevjerovatna informacija, a tiče se mlađih kategorija, koje bi trebalo da budu oslonac i budućnost kluba i koje su, kroz istoriju, dale mnogo talentovanih fudbalera.

Pionirska sekcija fudbalskog kluba Sutjeska je 23. maja u gostima protiv Igala trebalo da odigra utakmicu baraža za popunu Prve pionirske lige. Ali, meč nije odigran, jer Sutjeska nije imala predstavnika kluba!

Utakmica je trebalo da počne u 17 časova, a onda su sudija i delegat čekali 15 minuta ne bi li se pojavio predstavnik Sutjeske. Kako se predstavnik Sutjeske, koja uz Budućnost važi za najveći klub u državi, nije pojavio, sudija je svirao kraj utakmice i Nikšićani su taj meč izgubili službenim rezultatom - 3:0.

Inače, pioniri Sutjeske su ove sezone u nižem rangu odigrali 14 utakmica i zabilježili svih 14 pobjeda.

Bonus video: