Milan Roganović debitovao za prvi tim Partizana

Omladinski reprezentativac Crne Gore ušao kod vođstva Radničkog 2:0, završilo se 2:2, na sreću Vojvodine našeg Božidara Bandovića, koja je zahvaljujući tom rezultatu izborila plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope

11954 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Završen je i fudbalski šampionat Srbije - Crvena zvezda je osvojila titulu, drugoplasirani Partizan će takođe igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, trećeplasirani TSC ide u kvalifikacije za Ligu Evrope, baš kao i Vojvodina koja je ugrabila 4. mjesto.

I to u posljednjem kolu - tim našeg Božidara Bandovića pobijedio je Mladost 1:0 i dočekao remi kragujevačkog Radničkog na gostovanju Partizanu (2:2).

Radnički je vodio 2:0, imao sve u svojim rukama, ali crno-bijeli nisu popustili i golovima u finišu stigli do 2:2 i napravili veliku uslugu Novosađanima, koji idu u kvalifikacije za LE.

Radnički će morati da se zadovolji kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Meč na stadionu Partizana, barem kada je u pitanju crnogorski fudbal, pamtiće se po debiju Milana Roganovića za beogradski tim.

Omladinski reprezentativac CG, talentovani 18-godišnjak, ušao je na teren u 73. minutu, kod rezultata 0:2. Kakav je dao doprinos, govori i konačan rezultat - 2:2.

Milan Roganović, sin nekadašnjeg kapitena, trenera i sportskog direktora Zete Dejana, ponikao je na Trešnjici, u Prvoj crnogorskoj ligi je debitovao kao 16-godišnjak, a onda je otišao u Partizan, gdje je stasavao igrajući za omladinski tim.

Roganović je važan šraf omladinske selekcije Crne Gore, bio je jedan od najzapaženijih i nedavno na turniru elitne runde kvalifikacija za EP u Norveškoj, gdje je naš tim bio u konkurenciji i da se plasira u završnicu. Iako vezni, Roganović se odlično snazali i na poziciji desnog beka, gdje sve češće dobija priliku.

Bonus video: