Spaleti konačno govorio o Jovetićevom statusu: Želi garancije za mjesto u timu...

„Poenta priče je vrlo jednostavna – postoje protagonisti, igrači koji teško mogu da ostanu u grupi, u kojoj postoji konkurencija. Oni ne mogu da nađu motiv, da se pokrenu. Oni ili igraju, ili se ne slažu sa tim da ostanu sa ciljem da se bore za mjesto", odgovorio je Spaleti na direktno pitanje da li je Crnogorac van njegovog projekta
3 komentar(a)
Jovetić, Foto: Twitter.com
Jovetić, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 26.07.2017. 07:24h

Stevan Jovetić je postigao gol protiv Liona, italijanski mediji izvještavaju o njegovom maksimalno profesionalnom odnosu na pripremama Intera, a iz Sevilje su juče stigli nagovještaji da bi transfer o kome se priča dva mjeseca na kraju, ipak, mogao da bude realizovan...

O Jovetiću je sinoć govorio Lućano Spaleti, koji nije direktno govorio o statusu našeg reprezentativca, ali je vrlo vješto objasnio trenutnu situaciju.

„Poenta priče je vrlo jednostavna – postoje protagonisti, igrači koji teško mogu da ostanu u grupi, u kojoj postoji konkurencija. Oni ne mogu da nađu motiv, da se pokrenu. Oni ili igraju, ili se ne slažu sa tim da ostanu sa ciljem da se bore za mjesto. Oni traže i tvrde da imaju zagarantovan određen broj utakmica, a ja to ne mogu da garantujem. Zbog toga je bolje o ovim stvarima govoriti sada, kako bi se izbjegli problemi“, odgovorio je Spaleti na direktno pitanje da li je Crnogorac van njegovog projekta.

Jasno je, dakle, šta misli trener Intera, te da Jovetića, ako ostane u Milanu, čeka još jedna sezona između klupe i prvog tima.

Transfer je, očigledno, najbolja opcija za obje strane...

Inter sjutra nastavlja sa utakmicama na azijskoj turneji, a rival je Bajern.

Bonus video: