Gazeta tvrdi: Juve ima velika očekivanja od Adžića, odmah ide kod Mote u prvi tim

"Prije svega 'crnogorski Belingem' će se razvijati 'Next Genu' (Serija C), ali će treninge raditi sa igračima iz prvog tima i možda iskoristiti prilike koje mogu da se pojave tokom sezone", piše Gazeta delo Sport

15577 pregleda 51 reakcija 8 komentar(a)
Adžić, Foto: Boris Pejović
Adžić, Foto: Boris Pejović

Još nekoliko sedmica strpljenja i avantura Vasilija Adžića u Juventusu i zvanično može da krene.

Na taj način je dolazak crnogorskog supertalenta u Torino najavila čuvena "Gazeta delo Sport", naglašavajuću da novi trener "bjankonera" Tijago Mota Adžića odmah želi pri prvom timu.

"Mlada zvijezda stiže u 'Kontinasu' (trening centar prvog tima Juvea) i zauzeće jedno od dva mjesta koja su dostupna za igrače van Evropske unije (drugo je rezervisano za Daglasa Luisa). Klub ima velika očekivanja - i iz tog razloga on će trenirati sa igračima iz prvog tima", piše Gazeta.

Vasilije Adžić
foto: La Gazzetta dello Sport/Printscreen

Medijski gigant iz Milana naglašava da će se sada već bivši vezista Budućnosti, kojeg je nazvala i "crnogorski Belingem', razvijati prije svega u "Next Genu" (Serija C)...

Ali sve po zamisli Kristijana Đuntolija, pa će treninge odrađivati u 'Kontinasu', kako bi radio s igračima iz prvog tima i možda iskoristio prilike koje se mogu pojaviti tokom sezone.

"U kojoj ulozi? On je ofanzivni vezista, veoma vješt između linija - u formaciji 4-2-3-1 Adžić bi mogao da igra odmah iza napadača, odnosno umjesto Teuna Kopmeinersa, ako Juve ne uspije da dovede Holanđanina", piše "Gazeta".

Bonus video: