Kasano odlučio: Neću više igrati fudbal

"Sada kažem: Antonio Kasano je završio karijeru, neće više igrati fudbal", poručio je Kasano
0 komentar(a)
Antonio Kasano, Foto: Twitter
Antonio Kasano, Foto: Twitter
Ažurirano: 24.07.2017. 15:43h

Šest dana nakon što je objavio da napušta fudbal i predomislio se u svega tri sata, Antonio Kasano je odlučio da ode iz Verone, za koju je potpisao 10. jula!

Tu informaciju je objavio na Tviter nalogu svoje supruge Karoline Marćijalis, prvo je poručio da ne napušta fudbal, ali je nekoliko minuta kasnije dodao da je definitivno odlučio da završi karijeru.

"Moja supruga je pogriješila kada je napisala da ostajem u fudbalu. Sada kažem: Antonio Kasano je završio karijeru, neće više igrati fudbal. Izvinjavam se svima u Veroni, od navijača, preko predsjednika, do trenera Fabija Pekje. Imam 35 godina, vrijeme je da donesem odluku, a ona glasi da je došlo vrijeme da se posvetim porodici", rekao je Kasano.

Predsjednik Verone Mauricio Seti smatra da Fantantonio ima psihičke probleme.

"Glava tog momka nije na mjestu, iako je u veoma dobro fizičkom i atletskom stanju. Napustiće nas. Ne možete da ga optužite da je uradio išta loše. Očito je, ipak, da ne može da ostane ozbiljan i da bude u grupi. Hoće da ostane kući. Bilo je uspona i padova sa njim, čas priča, čas ćuti. Šteta je, jer je radio sve dobro na terenu", rekao je Seti za Ansu.

Bonus video: