Transferi uživo: Real ima alternative za Mbapea, Kalinić zavisi od Belotija

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu "Vijesti"
50 pregleda 0 komentar(a)
Zinedin Zidan, Foto: Reuters
Zinedin Zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.07.2017. 20:23h

22.08 - Vesli Snajder je dobio neobičnu ponudu od Utrehta - holandski klub ga je zvao da potpiše na pola godine.

Tačnije, Utreht bi da omogući Snajderu da igra do decembra, a da onda sluša ponude iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država, jer je u tim zemljaka prelazni rok završen.

Snajder je prije nekoliko dana raskinuo ugovor sa Galatasarajem.

22.03 - Fiorentina je ostala bez Borhe Valera, idu i Federiko Bernardeski i Matijas Vesino...

Izgleda da je došlo vrijeme i da "viola" nekog dovede, a italijanski mediji javljaju da je klub iz Firence zainteresovan za veziste Matijasa Kranevitera iz Atletika i Matea Politana iz Sasuola. Takođe, želja je i Milanov M'Baje Nijang.

21.57 - Real Madrid eli Kilijana Mbapea, ali polako gubi strpljenje u pregovorima sa Monakom.

Zinedin Zidan se tako okrenuo alternativnim rješenjima, prenosi "Marka", i navodi da francuski trener cijeni Kaspera Dolberga iz Ajaksa i Domenika Berardija iz Sasuola.

21.46 - Luka Modrić će od naredne sezone nositi novi broj na dresu Real Madrida - dobio je desetku. Opširnije čitajte ovdje.

21.31 - Milan ima dogovor sa napadačm Fiorentine Nikolom Kalinićem, ali sve zavisi od toga da li će "rosoneri" pronaći način da iz Torina dovedu Andreu Belotija.

Ako Toro popusti, šanse da Hrvat na kraju dođe u Milano nisu velike...

20.43 - Pol Pogba ubjeđuje Žozea Murinja da dovede u Junajted Serža Orijea, vezistu Pari Sen Žermena, javlja "Dejli star".

Reprezentativac Obale Slonovače ima ugovor sa Parižanima do juna 2019.

20.41 - Alvaro Morata, najskuplje pojačanje u istoriji Čelsija, takođe najskuplji Španac ikada, već je u avionu za Kinu, gdje će se priključiti novim saigračima.

Antonio Konte, koji ga je lansirao u Juventusu 2014. godine, sjutra bi trebalo da mu još jednom pruži ruku.

Morata je prešao iz Reala u Čelsi za 80 miliona eura.

19.52 - Antonio Konte opet želi Antonija Kandrevu u Čelsiju, prenosi tabloid "San".

Vezista je prošlog ljeta izabrao Inter, a "plavci" su sada navodno spremni da ponude 25 miliona eura za italijanskog reprezentativca.

19.28 - Mančester siti je blizu dovođenja još jednog desnog beka, nakon što je stigao Kajl Voker.

"Građani" su u završnim pregovorima sa Real Madridom oko transfera Danila, i to za cifru od 27 miliona funti.

19.10 - Trener Marseja Rudi Garsija je potvrdio da Olivije Žiru neće pojačati tim sa "Velodroma".

"Teško je, gotovo neizvodljivo", rekao je Francuz.

18.36 - Rijad Marez ne ide u Romu, tvrde čelnici Lestera.

"U ovom trenutku ne postoji ozbiljna ponuda za Mareza", rekao je vlasnik Aijavat Srivadanapraba.

Engleski mediji istovremeno javljaju da je interesovanje za Alžirca obnovio Arsenal.

18.14 - Rodrigo Palasio se vraća u Đenovu, objavili su italijanski mediji.

Argentincu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Interom i izgleda će opet igrati na "Marasiju", odakle je 2012. i pojačao "crno-plave.

18.00 - Srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić je napustio CSKA iz Moskve, a izgleda i da ide iz Rusije.

Tošića želi Miodrag Grof Božović u Arsenalu iz Tule, ali je sada najozbiljniji kandidat da ga dovede Galatasaraj.

17.31 - Brazilac Leonardo je blizu odlaska iz Partizana. U Humsku je navodno stigla ponuda Al Ahlija vrijedna pet miliona i 150 hiljada eura.

Na potezu je Partizan, a Leonardo je odavno rekao da želi da ide...

17.10 - Sergej Milinković-Savić ostaje u Laciju, potvrdio je igračev menadžer Mateja Kežman.

"Mnogi evropski klubovi su zainteresovani za Sergeja. Ali, trenutno ne postoji cifra koja bi ga natjerala da napusti Rim", rekao je Kežman.

Lacio je navodno odbio 40 miliona od Juventusa.

16.10 - Kako javljaju francuski mediji, PSŽ je saopštio Anhelu di Mariji da može da traži novi klub.

Argentinac, navodno, nije u planovima Unaija Emerija, a prodaja igrača je jedan od načina da se omogući transfer Nejmara.

16.00 - Da li PSŽ može zaista da obori rekord i dovede Nejmara, ima li francuski klub novca i šta je prepreka u realizaciji transfera - pročitajte ovdje.

15.45 - Karlos Baka nije igrao danas za Milan protiv Bajerna, neće igrati ni naredne sedmice u Ligi Evrope.

"Nije u kombinaciji zbog mogućeg transfera", rekao je trener Vinćenco Montela.

Baka se dovodi u vezu sa Seviljom i Olimpik Marsejom.

14.45 - ZVANIČNO: Luka Đorđević je predstavljen kao novi igrač Arsenala iz Tule.

Đorđević kod Grofa Božovića dolazi na pozajmicu iz Zenita.

14.40 - ZVANIČNO: Marko Arnautović je novi igrač Vest Hema.

14.15 - Inter još traži zvučna pojačanja za narednu sezonu. Za sada ih nema, a na "Meacu" bi mogao da stigne napadač Kaena Jan Karamoa.

Cijena je šest miliona eura, javlja "L'ekip".

13.35 - Bivši srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović igraće i naredne sezone u Malagi na pozajmicu iz Bazela.

13.20 - ZVANIČNO: Monako je potvrdio - Benjamin Mendi dolazi u Mančester siti i postaje najskuplji defanzivac svih vremena!

Transfer će iznositi 52 miliona funti, što je oko 58 miliona eura.

Siti je nedavno doveo Kajla Vokera iz Totenhema za 55 miliona.

13.00 - Još jedna bomba iz Pariza. Dobro obaviješteni "Skaj sports" javlja da će Pari sen Žermen naredne sedmice ponuditi 35 miliona funti za Aleksisa Sančesa.

12:49 Njemački napadač i član Verdera Maks Kruze dobio je odriješene ruke u izboru nove sredine. To je za Bild potvrdio sportski direktor Verdera Frank Bauman.

Bauman je kazao da je napadač obavio razgovore sa čelnicima kluba i izrazio želju da promijeni sredinu ovog ljeta.

Za Njemca su zainteresovani Liverpul, Čelsi i Spartak iz Moskve.

Kruze u svom ugovoru sa Verderom ima otkupnu klauzulu postavljenu na 15.000.000 eura, a u klubu se nadaju da će za napadača uspjeti da izvuku oko 18.000.000 eura.

12:45 Francuski L'Ekip javlja da je transfer Bendžamina Mendija u Mančester siti gotova stvar.

Transfer će "građane" koštati 57 miliona eura, pa će tako Mendi postati najskuplji defanzivac na svijetu. Dosadašnji rekord držao je takođe novi igrača Mnačester sitija, Kajl Voker koji je ovog ljeta Totenhemu plaćen 50 miliona funti.

Ranije se spominjalo da je za Mendija zainteresovan i Čelsi, ali izgleda da će francuski defanzivac izabrati Mnačester siti.

12:00 Brazilski internacionalac i zvijezda Barselone Nejmar dogovorio je ličlne uslove sa PSŽ-om, piše ESPN, pozivajući se na izvore bliske francuskom klubu! Opširnije ovdje

11:56 - Dosadašnji golman Crvene zvezde Filip Manojlović od danas je novi igrač španskog Hetafea, potvrdio je beogradski klub.

"Crvena zvezda zahvaljuje Filipu Manojloviću na posvećenosti, napornom radu i odnosu prema Zvezdinom dresu, kao i brojim veličanstvenim odbranama. Klub Filipu želi puno uspjeha u nastavku karijere", navodi se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

11:50 PSŽ je spreman da plati 80 miliona eura za Aleksisa Sančeza! U francuskom klubu vjeruju da mogu da dovedu Čileanca, a spremni su i da mu ispune uslove oko plate. Sančez traži 4000.000 funti nedjeljno.

11:47 Predsjednik Lajpciga Ditrih Matešic kazao je da klub nema namjeru da prodaje Nabija Keitu. Za internacionalca iz Gvineje zainteresovan je Liverpul. Prethodno je Lajpcig odbio dvije ponude za Keitu.

11:38 Roma i njen sportski direktor Monći ne odustaju od Rijada Mareza. "Vučica" je za alžirskog internacionalca ponudila 30.000.000 eura.

Ipak, gazda Lestera kazao je da nema zvanične ponude za Mareza.

"U ovom trenutku nema zvanične potvrde", kazao je Šrivadanapraba.

11:35 Španska Marka donosi zanimljivu informaciju - holandski internacionalac Vesli Snajder mogao bi da se vrati u domovinu i zaigra za Utreht.

11:27 Još jedna informacija koja se tiče Arsenala - klub je odbio ponudu VBA za lijevog beka Kirana Gibsa. "Sky sports" piše da je ponuda "vrećica" iznosila 10 miliona funti.

11:23 Napadač Njukasla Deril Marfi napustiće "svrake" i preći u redove bivšeg prvaka Evrope, Notingem foresta. Cijena transfera je dva miliona funti, a Marfi će za "šumare" igrati naredne tri godine.

11:17 Čelsi je juče predstavio novo pojačanje, Alvara Moratu i već danas krenuo u potragu za novim igračima. "Sky Sports" piše da je nova meta engleskog šampiona vezista Arsenala Aleks Okslejd Čemberlen. Njemu ugovor sa Arsenalom ističe narednog ljeta, a još ranije je Vengeru rekao da nema namjeru da produži saradnju. S druge starne, menadžer Arsenala je kazao da je uvjeren da Čemberlen neće napustit klub.

11:15 Nemanja Matić dobio je dozvolu direktno od Romana Abramoviča da pređe u Mančester junajted, ali samo pod uslovom ako Đavoli iskeširaju između 55.000.000 i 60.000.000 eura, piše Mozzartsport.

10:31 Hrvatski internacionalac Hrvoje Milić pojačaće redove grčkog šampiona Olimpijakosa, javlja poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio. Milić u Atinu stiže iz Fiorentine, a danas bi trebalo da obavi ljekarske preglede. Cijena transfera za sada nije poznata.

10:20 Serž Orije želi da napusti redove PSŽ-a. Iako je trener "svetaca" Unai Emeri kazao da ne želi da proda desnog beka, sasvim je izvjesno da će reprezentativac Obale Slonovače napustiti glavni grad Francuske,piše Mundo Deportivo. Za Orijea je najveće interesovanje pokazao Mančester junajted.

10:10 Njemački reprezentativac i igrač Šalkea Leon Gorecka, koji se proslavio na Kupu konfederacija "na radaru" je Arsenala i Mančester sitija piše Mundo Deportivo pozivajući se na njemački Bild. Gorecki ugovor ističe narednog ljeta, a upravva Šalkea nastoji da produži saradnju sa Goreckom.

9.45 - Mediji su juče javili da će Barselona pokušati da dovede Paula Dibalu, ako Nejmar ode u PSŽ.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nije zabrinut.

"Kao prvo, ne znam šta se dešava sa Nejmarom, a samim tim ne znam ni da je Dibala interesantan Barseloni. Ne razmišljam o tome, niti sam zabrinut", rekao je Alegri.

9.20 - Arturo Vidal je spreman da napusti Bajern i ode u Inter, piše "Gazeta delo sport".

Čileanac je, navodno, pristao na transfer, ali priča nije završena.

"Velika prepreka je Karlo Anćeloti, koji ne želi da se odrekne Vidala", piše "Gazeta".

9.10 - Nejmar i Pari sen Žermen. Priča se nastavlja. Opširnije čitajte ovdje.

8.42 - Benjamin Mendi će napustiti Monako, samo se ne zna kad i gdje će otići.

Velika je konkurencija - Čelsi i Mančester siti žele defanzivca.

Transfer bi mogao da iznosi 60 miliona eura.

8.40 - Njemački "Bild" najavljuje veliki transfer u januaru - Pjer Emerik Obamejang ide u Kinu

Napadač Borusije će, kako javlja list, postati igrač Tjanđina za 70 miliona eura.

Golgeter iz Gabona je jedan od najtraženijih igrača u prelaznom roku, a dovodi se u vezu sa Milanom i Pari sen Žermenom.

Bonus video: