Jovetić otputovao s Interom u Kinu

"Inter je Sevilji kategorički rekao da nemaju šta da pričaju ako ne stigne ponuda od 13 miliona eura", navodi madridski "As"
2 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.07.2017. 16:11h

Budućnost Stevana Jovetića je i dalje nepoznanica - aktuelan je odlazak u Sevilju ili Marsej, a možda i ostane u Interu - izgleda da su sada sve opcije otvorene.

Sevilja i Inter trenutno čak i nisu u pregovorima, a Jo-Jo je danas otputovao na turneju u Kinu s milanskim klubom, gdje će boraviti narednih desetak dana.

"Inter je Sevilji kategorički rekao da nemaju šta da pričaju ako ne stigne ponuda od 13 miliona eura", navodi madridski "As".

Jovetić jeste na tržištu, ali se očekuje i da mu trener Intera Lućano Spaleti pruži šansu u pripremnim mečevima u Kini gdje će se Inter sastati sa Šalkeom (21. jula), Lionom (24), Bajernom (27) i Čelsijem (29).

"Ako ne dođe adekvatna ponuda Jovetić će ostati u Interu koji ne želi da ga proda ispod cijene", javljaju italijanski mediji.

U avionu za Nanđing se našao i Ivan Perišić, jer njegov transfer u Mančester junajted još nije realizovan.

Hrvat je blizu "Old traforda" i nije isključeno da već narednih dana napusti pripreme Intera, jer su dva kluba na pragu dogovora po kojem bi Perišić postao "crveni đavo" za cifru of 46 miliona eura.

Bonus video: