Vlaisavljević: Napašćemo, nemamo drugog izbora

"Ništa nije gotovo, možemo da stignemo dva gola minusa iz Beograda", rekao je Vlaisavljević
75 pregleda 1 komentar(a)
Miljan Vlaisavljević FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
Miljan Vlaisavljević FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.07.2017. 17:09h

Budućnost sanja čudo protiv Partizana u revanšu, a zna šta joj je i potrebno - da bi došla u situaciju da eliminiše "crno-bijele" mora da postigne makar dva gola, a da ne prije nijedan.

Da li je ta misija moguća nakon 0:2 u Humskoj i meča u kojem se jasno vidjela razlika u kvalitetu koja je nesporno na strani srpskog šampiona?

"Ništa nije gotovo, možemo da stignemo dva gola minusa iz Beograda. Uvjeren sam da će u Podgorici utakmica biti potpuno drugačija u odnosu na prvu. Nema dileme, napašćemo Partizan. Drugog izbora nemamo. Očekujem veliku podršku navijača i uz malo sreće možemo da napravimo čudo", rekao je krilni napadač "plavih" Miljan Vlaisavljević za Sport Klub.

A onda, opet osvrt na meč u Humskoj prije pet dana u kojem je Budućnost u prvom poluvremenu bez većih problema čuvala 0:0, a onda poklekla za 20 minuta nastavka. Na kraju je čak i dobro prošla...

"Svjesni induvidalnog kvaliteta koji posjeduje Partizan nastojali smo da zatvorimo prilaze golu i sačekamo priliku da iz kontranapada ugrozimo rivala. Dobro smo izgledali u prvom dijelu. Međutim, u nastavku je Partizan zaigrao mnogo agresivnije nošen podrškom sa tribina. Prvi gol smo primili poslije kiksa u odbrani i to nas je poremetilo. Došlo je do pada koncentracije, a zatim i kazna u vidu drugog gola. Golman Milan Mijatović je sjajno odradio svoj dio posla, pa sada možemo da se nadamo plasmanu u narednu rundu", dodao je Vlaisavljević.

Partizan je sam po sebi dovoljan motiv, ali crnogorski prvak može da pronađe još jedan, jer bi u trećem kolu kvalifkacija igrao protiv Olimpijakosa u slučaju da napravi podvig i eliminiše "crno-bijele".

"Partizan je objektivno kvalitetnija ekipa i jasno je da je favorit. Ipak, imamo čemu da se nadamo, rezultat iz prve utakmice nije tako loš", istakao je Vlaisavljević.

Bonus video: