Mandžukić (ni)je otkrio zašto je Bonući otišao iz Juventusa?

Pojedini italijanski mediji prenijeli su da je Mandžukić ispričao da su Bonući i Dani Alveš, koji je, takođe, napustio Juve (prešao u Pari sen Žermen), bili "trule jabuke" u svlačionici
0 komentar(a)
Leonardo Bonući, Foto: Beta/AP
Leonardo Bonući, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.07.2017. 16:37h

Odlazak Leonarda Bonućija iz Juventusa u Milan iznenadio je italijansku fudbalsku javnost, a njegovo pismo zahvalnosti torinskom klubu, u kome ne pominje trenera Alegrija, otvorili dodatne spekulacije.

Da li odgovor krije - Mario Mandžukić.

Pojedini italijanski mediji prenijeli su da je Mandžukić ispričao da su Bonući i Dani Alveš, koji je, takođe, napustio Juve (prešao u Pari sen Žermen), bili "trule jabuke" u svlačionici...

"Bonući i Alves su stvarali haos, ali srećom, sve se smirilo. Oni su se posvađali tokom finala Lige šampiona, a svađali su se i ranije", ispričao je, navodno, Mandžukić.

Sve je kulminiralo na meču sa Realom...

"Čim smo došli u svlačionicu, svi su se ponašali kao da je bilo koja druga utakmica. Dani Alves je, kao i obično, pustio muziku u svlačionici, ali je pojačao do kraja, kao da nam želi probiti bubne opne. Počeo je i da pleše, a Bonući mu je prišao i rekao da će mu polomiti noge ako odmah ne ugasi muziku. Prepirka se nastavila dok Alveš nije rekao da već ima tri Lige šampiona, i da neme veze ako izgubi finale. Bonući je zgrabio Danija oko vrata, a Alegri ih razdvojio. Nakon utakmice im je rekao da za njih više nema mjesta u klubu", ispričao je, navodno, Mandžukić.

Nekoliko sati nakon što su mediji objavili ovu priču, Mandžukić je na tviteru demantovao da je sa bilo kim razgovarao o detaljima iz svlačionice Juventusa i klupskim stvarima.

Bonus video: