Transferi uživo: Inter odredio cijenu za Perišića, Bonući kapiten Milana

Pratite ljetnji prelazni rok uživo na portalu „Vijesti”
0 komentar(a)
Bonući, Foto: Mediaset.it
Bonući, Foto: Mediaset.it
Ažurirano: 14.07.2017. 20:36h

22.21 - Rudar je doveo čak 15 fudbalera ovog ljeta, a novi fudbaler Pljevljaka je dosadašnji mladi reprezentativac Dejan Kotorac. Opširnije ovdje.

21.20 - Španski mediji javljaju o novim aktivnostima na relaciji Inter - Jovetić - Sevilja. Opširnije čitajte ovdje.

20.50 - Inter je, navodno, odredio cijenu za Ivana Perišića.

Od Mančester junajteda traži Antonija Marsijala i 20 miliona eura!

20.30 - "Tutosport" javlja i da je Lazar Marković na meti Intera.

Srpski reprezentativac navodno vrijedi 15 miliona eura.

20.05 - Izgleda da nema kraja Milanovim aktivnostima u prelaznom roku.

"Tutosport" javlja da "rosoneri" žele da dovedu Andreu Belotija, napadača Torina.

Navodno, 80 miliona eura je spremio Milan, ali ponudiće mogućnost da plati 60 miliona, a pošalje u Torino Mamadua Nijanga i Gabrijela Paletu.

19.40 - Gari Lineker je prokomentarisao transfer Kajla Vokera. Kako, pročitajte ovdje.

19.35 - Vesli Snajder je raskinuo ugovor sa Galatasarajem.

Sa svog računa je platio 4,5 miliona eura da bi postao slobodan igrač.

19.05 - Milan je za sada samo kupovao, a vrijeme je i za prodaju.

Đanluka Lapadula ide u Đenovu za 13 miliona eura.

18.25 - Čelsi je izostavio Nemanju Matića i Dijega Kostu iz tima koji ide na turneju po Dalekom istoku.

Da li to znači da njih dvojica napuštaju klub?

Kako javlja više engleskih medija, Juventus je najbliži dovođenju Matića, dok je Kostina želja da se vrati u Atletiko.

17.30 - ZVANIČNO - Barselona je objavila transfer Nelsona Semeda iz Benfike.

Posao vrijedan 30 miliona eura dogovoren je juče.

Portugalski reprezentativac ima 23 godine i pokriva desnu stranu terena.

17.25 - Aston Vila je dovela golmana Mančester junajteda Sema Džonsona na jednogodišnju pozajmicu.

17.02 - Lukas Leiva bi trebalo da zamijeni Lukasa Bilju u Laciju.

16.58 - Dolaskom Bonućija i Lukasa Bilje, Milan je nastavio da pravi čuda u prelaznom roku.

Koga je sve doveo i koliko je potrošio novca, pročitajte ovdje.

16.55 - Gotovo je - Leonardo Bonući je novi igrač Milana.

U samo 24 sata posao je završen - Juve je dobio 40 miliona eura za 30-godišnjeg defanzivca.

Bonući je dočekan kao božanstvo, o čemu govori i to što će odmah postati kapiten "rosonera"!

16.50 - Inter ne želi da snizi cijenu ni za jednog fudbalera.

Ivan Perišić je odavno na meti Mančester junajteda, a cifra od 50 miliona eura ne zadovoljava potrebe milanskog kluba.

"Interesovanje Junajteda je veliko, ali oni znaju šta mi tražimo. Trener Spaleti želi da Perišić ostane, ali kod nas će igrati samo zadovoljni igrači, a otići će oni čijom prodajom možemo da osnažimo tim dovođenjem novih", kazao je sportski direktor Intera Valter Sabatini.

16.41 - ZVANIČNO: Kajl Voker je novi igrač Mančester sitija. Potpisao je petogodišnji ugovor.

"Uzbuđen sam što sam potpisao za Siti, jedva čekam da sve počne", rekao je Voker.

Totenhemu će pripasti 50 miliona funti plus tri miliona bonusa, pa je Voker postao najskuplji defanzivac svih vremena.

16.02 - Čengiz Under je novi fudbaler Rome! Transfer je na 15 miliona eura, plus 20 odsto od naredne prodaje, čime je postao najskuplje prodati turski fudbaler direktno iz domovine. Posao je potvrdio Underov dosadašnji klub Bašakšehir.

15.45 - Andrea Bertolaći nastavlja karijeru u Đenovi kako pozajmljen igrač iz Milana. Nekadašnji reprezentativac seli se na čistu pozajmicu od godinu dana, nikakav dogovor o budućoj kupovini nije postignut.

15.13 - Andrea Ranokija se izgleda dogovorio sa Vest Bromvič Albionom. Poslije odličnih šest mjeseci na pozajmici u Halu, italijanski štoper napušta Inter u transferu koji bi trebalo da iznosi 5.700.000 eura.

14.59 - Keisukea Honde nastavlja karijeru u Meksiku. Japanac je potpisao ugovor sa Pačukom i sve iznenadio izborom kluba. Ne zna se na koliko godina je potpisana saradnja, ali se zna da Japanac dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Milanom.

Imao je ponude Galatasaraja, Las Palmasa, Los Anđelesa Galaksija i još nekih klubova, ali se na kraju odlučio za Meksiko.

14.42 - Fudbaler Bajerna Serž Gnabri igraće naredne sezone na pozajmici u Hofenhajmu, objavio je danas klub iz Minhena.

Gnabri (22) je prošlog mjeseca došao u Bajern iz Verder Bremena, a nedugo potom je otišao da bi imao veću minutažu.

On je sa Bajernom potpisao ugovor na tri godine, pije nego što je sa mladom reprezentacijom Njemačke otišao na Evropsko prvenstvo.

Gnabri je prošle sezone stigao u Verder iz Arsenala i bio je jedan od najboljih u klubu iz Bremena, za koji je nastupio 27 puta u Bundesligi.

14.21 - Leonardo Bonući je stigao u Milano na potpis ugovora sa "rosonera". Pogledajte oduševljenje navijača Milana...

13.32 - ZVANIČNO: Đerar Delofeu je potpisao ugovor sa Barsleonom, u koju se vratio iz Evertona poslije četiri godine.

Delofeu je prije četiri godine bio pozajmljen Evertonu, sezonu nakon toga je bio na pozajmici u Sevilji, a onda ga je Everton kupio prije dvije sezone.

Proteklu polusezonu je proveo na pozajmici u Milanu, gdje je na 16 utakmica postigao četiri gola.

Katalonski klub je iskoristio klauzulu da za 12 miliona eura može da otkupi ugovor 23-godišnjeg napadača.

12.32 - Ako na kraju Stevan Jovetić, ipak, završi u Sevilji, kako i sam želi, po cijeni koju od početka traži Inter, mnogi će zapitati o razlozima "sapunice" koje traje već previše.

Tutosport danas piše da Sevilja ubrzava pregovore oko kupovine crnogorskog asa, koji je za polusezonu na pozajmici pokazao koliko vrijedi i natjerao Sevilju da pokuša da otkupi njegov ugovor, za koji Inter traži 13 miliona eura.

Sevilja pokušava da smanji tu cijenu, Inter ne popušta, ali španski klub vjeruje da može da brzo okonča ovaj transfer, kako Jovetić ne bi putovao sa Interom na turneju po Kini.

"Stevan želi Sevilju i žuri nam se. On bi volio da se vrati tamo, ali Sevilja mora da napravi određeni napor. Inter ima dvije ponude za Jovetića, možete pitati i Sabatinija (sportski direktor Intera). Sevilja zna gdje nas može naći", rekao je Falji Ramadani, menadžer Stevana Jovetića.

Ni Sabatini ne odbacuje mogućnost da Inter proda Stevana Sevilji.

"Treba da razgovaramo, u fudbalu ništa nije nemoguće. Jovetić može da ide, ali moraju da nam ponude ono što želimo", rekao je Sabatini.

12.24 - Zlatan Ibrahimović se oporavlja od operacije koljena i najavljuje "veliku vijest", kada je novi klub u pitanju.

BBC javlja da su dva kluba najozbiljnije zainteresovana za njega, Los Anđeles i Los Anđeles Galaksi.

Prvi klub će se u MLS šampionatu takmičiti tek od 2018. godine, dok su ljudi iz uprave Galaksija još u martu poslali ponudu Ibrahimovićevom agentu Minu Rajoli, za koju je on rekao da ukoliko bi prihvatio bi postao najplaćeniji igrač u istoriji te lige.

12.01 - Fudbaler Čelsija Nemanja Matić nalazi se na meti gradskog rivala Arsenala koji je spreman da se uključi u trku sa Mančester Junajtedom, Juventusom i Interom, tvrdi britanski Dejli Espres.

Arsenal je posljednji "zagrizao" za potpis srpskog reprezentativca i želi da, uz novac, ponudi i Aleksa Okslejd-Čemberlena.

Matić se nalazi na izlaznim vratima Stamford bridža jer se očekuje dolazaka Tiemdža Bakajoka iz Monaka, ali Čelsi ima namjeru dobro da naplati transfer.

Londonski klub prošle nedjelje stopirao je Matićev dogovoren odlazak u Junajted, sve zbog toga što im je klub sa Old Traforda "oteo" Romelua Lukakua iz Evertona.

Poslije toga u trku se aktivno uključio Inter koji bi Matića da sačeka do kraja avgusta, a visoki vezista odavno je na listi želja Juventusa, prije nego što se uključio i Arsenal.

11.31 - Japanac Šinji Kagava potpisao je novo ugovor sa Borusijom Dortmund do 2020. godine, objavio je njemački klub.

Kagava je u Dortmund stigao 2014. godine iz Mančester junajteda.

11.01 - Samo potpis dijeli Leonardo Bonućija od dresa Milana. Odbrambeni igrač Juventusa je sa menadžerom otputovao za Milanu na završne pregovore.

Ostaje da se dva kluba dogovore oko obeštećenja, jer razlika između ponude i potražnje iznosi pet miliona eura. Juventus traži 40 miliona, Milan nudi 35.

Za Bonućija je spreman ugovor do 2022. godine, po kojem bi Bonući zarađivao fiksnih 7,5 miliona, plus do 2,5 miliona bonusa, koji neće biti teško da dostigne, pa će sa 10 miliona biti najplaćeniji igrač u Seriji A.

10.24 - ZVANIČNO - Dani Sebaljos je potpisao šestogodišnji ugovor sa Realom, objavio je danas madridski klub. Real nije objavio visinu transfera, ali su mediji objavili da će dolazak doskorašnjeg talentovanog veziste Betisa (65 mečeva u Primeri) koštati Madriđane 16,5 miliona eura.

Promocija će uslijediti 20. jula, poslije čega će Sebaljos, najbolji igrač nedavnog Evropskog prvenstva za igrače do 21 godinu, zajedno sa ekipom otputovati na turneju u SAD i staviti se na raspolaganje treneru Zinedinu Zidanu.

Pregovori između dva kluba trajali su nekoliko nedjelja, a bilo je i trenutaka kada je čitav posao mogao da propadne što bi uslovilo da Madriđani sami aktiviraju njegovu otkupnu klauzulu u prostorijama La Lige.

Ipak, transfer je dobio zeleno svijetlo, Betis će dobiti čistu zaradu od 15 miliona eura (dodatnih milion i po otpada na porez), a sjajni vezni fudbaler će ostvariti svoj dječački san i potpisati ugovor sa velikim Realom.

10.06 - "Marka" je sigurna, pregovori Čelsija i Reala oko dolaska Brazilca Danila u London su završnoj fazi.

U Realu, međutim, ne žure, spremni su da Danila zadrže još sezonu, ali se žuri Antoniju Konteu, menadžeru Čelsija, a i Danilo je, izgleda, spreman na transfer, kako i dobio više prostora za igru i šansu da se vrati u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

"Marka" piše da Real traži 35 miliona za Danila, i nije spremna da spusti cijenu. Čelsi, sa druge strane, kako bi spustio cijenu, se nada da će Florentino Peres napraviti određeni popust...

Bonus video: