Sutjeska zakazala pet pripremnih utakmica

64 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.07.2017. 17:27h

Pobjednik Kupa Crne Gore, Sutjeska, pripreme za predstojeću sezonu obaviće na Kopaoniku. Stručni štab Sutjeske na raspolaganju će imati 24 igrača, a tokom priprema nikšićki prvoligaš će odigrati pet kontrolnih uitakmica u roku od 12 dana, pošto će na toj planini i Hotelu Junior boraviti do nedjelje, 23. jula.

Na Kopaoniku će se pripremati - golmani Giljen, Ličina i Radović. Igrači: Marko i Miloš Vučić, Stijepović, Bakrač, Radišić, Nedić, Vuković, Lončar, Janković, Božović, Ivanović, Marković, Vujović, Poček, Zarubica, Marušić, Bubanja, Babić, Mićunović, Popović i Denković.

Pripremne utakmice Sutjeska će odigrati prema sljedećem rasporedu:

13.07. protiv ekipe FK Temnić Varvarin (18 h)

15.07. u Nišu protiv ekipe FK Radnički Niš (17,30 h)

18.07. protiv ekipe FK Novi Pazar

20.07. protiv ekipe FK Trajal Kruševac

22.07. protiv ekipe FK Jagodina

Prelazni rok za naše klubove traje do 1. avgusta 2017. godine, a zvanične utakmice u Crnoj Gori u predstojećoj sezoni počinju utakmicama Telekom 1. CFL, koja će, u novom formatu sa deset klubova i četvorostrukom sistemu, startovati utakmicama prvog kola koje je zakazano za 5. i 6. avgust 2017. godine.

Sutjeska će se, kao aktuelni pobjednik Kupa Crne Gore, zajedno sa finalistom i polufinalistima, najmasovnije takmičenje - Kup Crne Gore, početi od drugog kola.

Bonus video: