Kažić: Partizan je taj koji može mnogo da izgubi

"Neki od njegovih igrača nisu imali odmor i tu vidim našu šansu. Nismo opterećeni prolazom, nemamo šta da izgubimo i Partizanu prepuštamo ulogu favorita", rekao je trener Budućnosti Dragan Kažić na konferenciji za medije
72 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2017. 20:25h

Budućnost je večeras trenirala na stadionu Partizana, sve je spremno za prvi meč protiv "crno-bijelih" u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mislim da će predstojeći dueli psihološki biti teži za Partizan. Neki od njegovih igrača nisu imali odmor i tu vidim našu šansu. Nismo opterećeni prolazom, nemamo šta da izgubimo i Partizanu prepuštamo ulogu favorita", rekao je trener Budućnosti Dragan Kažić na konferenciji za medije.

"Mislim da je Partizan sjajna ekipa koja ima niz od 38 utakmica bez poraza, osvojenu duplu krunu i nije bilo velikih promena u sastavu. Imaju bolji timski i individualni kvalitet od nas", kazao je Kažić.

"Ekipe još nisu u dobroj formi, jer je pripremni period u toku. Nama nedostaje više od polovina igrača iz prošle sezone i ovo je idealna prilika da vidimo gdje smo", dodao je Kažić.

Upitan da li se od igrača Partizana više plaši Uroša Djurđevića ili Leonarda, Kažić je kroz osmjeh odgovorio:

"Nikog se ne plašim".

Partizan i Crvena zvezda su uvijek motiv više za ekipe iz bivše Jugoslavije.

"Rivalstvo u staroj Jugoslaviji je bilo veliko i bilo je bitno da se pobijede Crvena zvezda i Partizan. Iako je tada fudbal bio mnogo bolji, mislim da će atmosfera biti sjajna i da će da pobijedi fudbal", rekao je Kažić.

Galerija

Bonus video: