Leonardo: Ne znam da li ću igrati, umoran sam

Brazilac je možda umoran, ali će prije biti da je ljut na upravu jer ne želi da ga proda
67 pregleda 1 komentar(a)
Leonardo, Foto: FK PARTIZAN
Leonardo, Foto: FK PARTIZAN
Ažurirano: 10.07.2017. 08:00h

Budućnost sjutra gostuje Partizanu u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a neizvesno je da li će za domaće igrati ponajbolji fudbaler Leonardo.

Brazilac je u intervjuu za „Novosti” rekao da još ne zna da li će biti u utorak biti u startnoj postavi „crno-bijelih”.

„Ne bih sada ništa da pričam, govoriću poslije utakmice protiv Budućnosti”, kratko je poručio, a na pitanje da li će biti spreman da se stavi na raspolaganje ekipi dodao:

„Ne znam još. Razgovaraću sa trenerom, pa ćemo vidjeti. Umoran sam, to je najveći problem”, istakao je Leonardo.

Ovih dana se u medijima spekulisalo da je Brazilac nezadovoljan u klubu iz Humske zbog navodne odluke da uprava stopira njegovu prodaju prije završetka kvalifikacija za Ligu šampiona.

Brazilac iza sebe ima spektakularnu sezonu u dresu „crno-bijelih”, a u ugovoru do juna 2019. godine je klauzula da je slobodan ako neko uplati Partizanu 2.500.000 eura.

Trener Miroslav Đukić je poslije posljednjeg test meča sa Uralom kratko prokomentarisao nezadovoljstvo ključnog igrača tima.

„Sigurno da mu sva ta dešavanja oko ugovora i dogovora sa klubom ne idu naruku. Stručni štab mu pruža obje ruke, želimo pravog Leonarda, sad sve zavisi od njega”, rekao je Đukić.

„Novosti” pišu da je priča o umoru i nezadovoljstvu samo paravan koji je Leonardo postavio u namjeri da izboksuje još bolji ugovor od trenutnog koji ima u Partizanu.

Prema nezvaničnim informacijama, on se piše sa sedam cifara, čak više od 1.000.0000 eura, ali niko u klubu ne želi da podlegne takvoj vrsti pritiska. Ili ucjene.

Beogradski list piše da je poslije osvajanja titule, dan poslije meča sa Mladosti iz Lučana, najbolji fudbaler je od ljudi iz kluba zatražio da ranije ode na odmor i preskoči finale Kupa protiv Crvene zvezde, koje je bilo šest dana kasnije.

Potom je kasnio na pripreme, a nakon što se uprava dogovorila sa njegovim menadžerom Dimitrijem Seljukom oko uslova pod kojima ostaje, Leonardo je bio nezadovoljan, pa je na društvenim mrežama napisao da je pogriješio je kad je dao drugim ljudima da vode računa o njegovoj karijeri...

Partizan dočekuje Budućnost u utorak od 20.45 časova u Humskoj 1. Revanš je sedam dana kasnije na stadionu pod Goricom.

Bonus video: