Lijepo spavaj, najbolji prijatelju

„Nikada nećeš znati kako si me promijenio kao osobu. Zauvijek ću te nositi u srcu”, napisao je Defo povodom smrti Bredlija Louerija, šestogodišnjeg navijača Sanderlenda
2 komentar(a)
Džermejn Defo i Bredli Loueri, Foto: Reuters
Džermejn Defo i Bredli Loueri, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.07.2017. 20:02h

Engleski reprezentativac Džermejn Defo emotivnom porukom oprostio se od šestogodišnjeg Bredlija Louerija, koji je prije dva dana izgubio bitku s neuroblastomom.

Mališanu iz Sanderlenda, velikom navijaču „crnih mačaka”, rijedak oblik kancera koji napada nervne ćelije dijagnostikovan je kada je imao samo godinu i po.

Čuveni napadač Sanderlenda, a sada centarfor Bornmuta, provodio je najviše vremena sa Bredlijem, bio uz njega na terapijama, provodio slobodno vrijeme sa njim, dok ga je u dogovoru sa roditeljima iznenadio na rođendanskoj žurci.

Defo je teško podnio odlazak prijatelja i emotivnom porukom oprostio se malenog Bredlija.

„Zbogom prijatelju, mnogo ćeš mi nedostajati. Osjećam se blagoslovenim što te je bog doveo u moj život i što smo proveli neke sjajne trenutke, zbog čega sam ti zahvalan”.

„Nikad neću zaboraviti način na koji si me gledao kada smo se upoznali, ta istinska ljubav u tim slatkim očima. Teško mi je da nađem riječi kako bih opisao šta si mi značio”.

„Način na koji si izgovarao moje ime, ti mali osmjesi superstara na tvom licu kada bi se pojavile kamere i ljubav koju sam osjećao dok sam bio sa tobom”.

„Tvoja hrabrost će me inspirisati do kraja života. Nikada nećeš znati kako si me promijenio kao osobu. Zauvijek ću te nositi u srcu. Lijepo spavaj, moj najbolji prijatelju”, napisao je Defo na Instagramu.

Bonus video: