Kažić: "Crno-bijeli" blagi favoriti; Đalović: Odlučiće nijanse

"Ne ističemo bijelu zastavu. Revanš je pod Goricom, pa ćemo vidjeti. Partizanu predajemo ulogu blagog favorita", navodi Kažić
59 pregleda 12 komentar(a)
Đalović, Foto: Savo Prelević
Đalović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.07.2017. 18:15h

Budućnost je završila pripreme na Zlatiboru, do meča sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostala su još tri dana.

Prva utakmica u Humskoj igra se u utorak od 20.45, revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

Kakve su šanse crnogorskog šampionu protiv srpskog? Trener "plavih" Dragan Kažić svakako vjeruje da one postoje.

"Suvišno je trošiti riječi o Partizanu, svi znamo o kakvoj se ekipi radi. Dovoljno je reći da je to osvajač duple krune u Srbiji i tim koji je u seriji od 37 utakmica bez poraza", poručio je Kažić, koji je po završetku prošle sezone na klupi Budućnosti naslijedio Miodraga Vukotića.

Partizan je favorit, ali po riječima Kažića ne toliki kako se to plasira u javnosti:

"Ne ističemo bijelu zastavu. Revanš je pod Goricom, pa ćemo vidjeti. Partizanu predajemo ulogu blagog favorita", navodi Kažić.

Radomir Đalović je lider Budućnosti, od njega se očekuje da vuče ekipu i da nadmudri Partizanovu odbranu.

"Pred nama su dvije teške utakmice. Mislim da će nijanse odlučivati o pobjedniku i putniku u narednu rundu. Partizan je favorit na papiru, ima dobar tim, a na nama je da mu pokvarimo planove. Motiva neće faliti i očekujem pravi spektakl", kazao je bivši crnogorski reprezentativac.

Đalović je imao želju pred žrijeb - za protivnika nije htio bugarskog šampiona.

"Želja mi je bila da izbjegnemo Ludogorec. Ona mi se i ostvarila. Ostala je još jedna - da eliminišemo Partizan", zaključio je Đalović, strijelac 11 golova u šampionskoj sezoni podgoričkog kluba.

Budućnost je na Zlatiboru imala tri provjere - poražena od Javora sa 1:0, savladala je Zlatiborski okrug rezultatom 5:0, a remizirala je u duelu sa Borcem iz Banjaluke (2:2).

Bonus video: