Modrić nije odlučio da li će igrati za reprezentaciju

0 komentar(a)
Ažurirano: 08.07.2017. 14:11h

Vezista Realaa Luka Modrić rekao je da se nalazi u teškoj situaciji, povodom cijelog slučaja oko bivšeg čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, ali da mu je savjest mirna, i dodao da još nije odlučio da li će nastaviti da igra za reprezentaciju Hrvatske.

"To je neugodna i komplikovana situacija, ali moja savjest je mirna. Sada treba sačekati da sve završi brzo. Ne mogu više da govorim o toj temi, nije prijatno, to je nešto što se dogodilo prije mnogo godina, a meni je teško zbog svega što se događa oko toga", rekao je Modrić prenijela je Hina.

Hrvatsko državno tužilaštvo je 19. juna optužilo Modrića za davanje lažnog iskaza u korist Zdravka Mamića, koji je optužen za nezakonito izvlačenje novca iz kluba. Tužilaštvo smatra da je Modrić na suđenju promijenio jedan od ključnih djelova svog iskaza iz istrage i to u korist Mamića, odnosno da nije govorio istinu o datumu kada je potpisan aneks ugovora oko podjele odštete.

"Podnosim mnogo stvari u životu, pa ću sigurno i ovo. Nadam se da će se to što prije završiti, kako bih mogao da zaboravim. Sada postoje mišljenja protiv mene, a ne zna se prava istina. Zbog toga mi je teško, ali ne mogu da izađem iz svoje kože", rekao je vezni igrač Real Madrida.

Španska Marka prenijela je da Modrić nije želio da odgovori na pitanje da li će igrati za reprezentaciju.

"Reprezentacija? Nemam definitivno mišljenje. Vidjećemo. Sada samo želim da se koncentrišem na pripreme sa Real Madridom i da se dobro pripremim za novu sezonu", rekao je Modrić.

Galerija

Bonus video: