Aplauzi sa tribina pokazali da Sutjeska nije zalutala u Evropi

0 komentar(a)
FK Sutjeska, Foto: Savo Prelević
FK Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.07.2017. 12:23h

Sutjeska je eliminisana od Levskog iz Sofije, ali se nakon završetka revanš utakmice kraj Bistrice sa tribina prolomio aplauz - kao najbolji dokaz da Sutjeska nije zalutala u Evropi.

Dvomeč protiv jednog od simbola bugarskog fudbala pokazao je, međutim, da ovaj nivo takmičenja ne trpi ni najamnje greške, niti slabiju pokrivenost makar jedne pozicije u timu.

Nakon revanša u kojem su propustili šansu da pobijede Bugare, pa čak i da ugroze njihovu prednost iz Sofije od 3:1, kraj Bistrice mogu da žale što je, valjda, jedina prva razlika između njih i protivnika bio golman, i to u prvoj utakmici.

Vladan Giljen je propustio meč zbog kartona (koliko je značajan, pokazao je u revanšu), a Suad Ličina sa vratio na teren nakon pauze od devet mjeseci, što je ostavilo traga na njegovom izdanju.

"Presudilo je prvo poluvrijeme u Sofiji, u kojem smo primili tri gola", kazao je trener Sutjeske Nikola Rakojević.

Sve što je trebalo (i moglo) da bi se zakomplikovao revanš, Sutjeska je uradila u Nikšiću. Šanse kakve je imao Zarubica u 62. i 67. minutu moraju, međutim, da se realizuju ako na ovom nivou želite bilo čemu da se nadate.

"Nismo dali golove iz nekih šansi gdje je bilo lakše pogoditi mrežu, ali bez obzira, odigrali smo solidno u revanšu", kazao je trener Sutjeske.

Bonus video: