Vukićević: Možemo i moramo dalje

Podgoričani u Jermeniji brane prednost od 1:0 iz prvog meča
0 komentar(a)
Miloš Krkotić Mladost - Gandžasar, Foto: Filip Roganović
Miloš Krkotić Mladost - Gandžasar, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 06.07.2017. 09:56h

U 90 podgoričkih minuta, Mladost je pokazala da je bolji tim od Gandžasara, ali pred revanš u Jerevanu ima opasan rezultat.

Minimalna pobjeda 1:0 daje mirnoću gostima, ali, s druge strane, domaćinu daje i veliku nadu da može do druge runde.

"I da smo mi u gostima izgubili 1:0, vjerovali bismo da možemo da nadoknadimo zaostatak. Vjerovaće i naš protivnik, ali ja sam apsolutno miran pred revanš, jer vidim kako igrači rade i spremaju se za ovaj meč. Optimista sam, možemo i moramo da prođemo dalje", kazao je trener Dejan Vukićević.

Mladost može da žali što prije sedam dana nije riješila pitanje pobjednika, ali igra iz prvog susreta je put koji će Vukićevićev tim slijediti i u revanšu.

"Nećemo braniti prednost, nije nam to 'u krvi', ni meni kao treneru, ni ovoj ekipi. Želimo da se nametnemo na terenu i da pokažemo kvalitet", kazao je Vukićević.

Šta Gandžasar može da promijeni...

"Oni potpuno drugačije igraju na svom terenu. Vjerovatno će svim silama pokušati da anuliraju zaostatak. Imaju četvoricu igrača u napadu, dok su svježi mogu da budu opasni. Moramo da budemo veoma oprezni, spremni na sve, pa i na to da se, recimo, njihov centralni defanzivac i kapiten u toku meča prebaci u napad. Čeka nas teških 90 minuta, bez dileme", kazao je Vukićević.

Velika mana Gandžasara je manjak koncentracije, naglasio je Vukićević.

"Oni apsolutno ne igraju u oba pravca 90 minuta, ali su opasni ako imaju prostor i kada su sa loptom".

Ukoliko savlada Gandžasar, Mladost će u narednom kolu igrati sa austrijskim Šturmom.

Bonus video: