Kakav tim pakuju "crveni": Liverpul danas potpisuje Fekira?

Fekirovo ime se već duži period povezuje sa Liverpulom, a i sam fudbaler je koketirao sa svojim budućim angažmanom, kada je izjavio da bi volio da obuče dres "crvenih"
51 pregleda 4 komentar(a)
NAbil Fekir, Foto: Twitter
NAbil Fekir, Foto: Twitter
Ažurirano: 03.06.2018. 09:10h

Nakon poraza u finalu Lige šampiona, menadžment Liverpula nije puno ostavio vremena navijačima da tuguju, već se ekspresno krenulo u dovođenje pojačanja.

Tim Jirgena Klopa je još tokom prošle sezone završile transfer jednog od najboljiih veznih igrača Bundeslige, i fudbalera Lajpciga Nabi Keite.

Onda je potpisan i sjajni brazilski defanzivni vezni igrač Fabinjo, koji je bi dinamo u ekipi Monaka.

Međutim prije nego što i startuje rok za transfere ekipa sa Merisajda je odlučila izgleda da i treći put obraduje svoje navijače.

Francuski "Kanal +" tvrdi da se danas zakljućuje potpis francuskog ofanzivnog veziste, i fudbalera Liona Nabila Fekira.

Klopova najveća želja tokom prelaznog roka, danas dolazi na Enfild, gdje bi trebalo da se stavi konačni potpis na transfer.

Liverpul bi, ukoliko sve prođe kako treba, platio francuskom timu 60 miliona eura.

Fekirovo ime se već duži period povezuje sa Liverpulom, a i sam fudbaler je koketirao sa svojim budućim angažmanom, kada je izjavio da bi volio da obuče dres "crvenih".

Ako se uzme u obzir trio u napadu, Salah, Firmino, Mane, sa Fekirom pozadi njih i Keitom i Fabinjom u veznom redu, Liverpul će imati "paklenu" ekipu iduće sezone.

Bonus video: