Mladost sa planom otputovala u Jerevan: Jedan gol i dolazi Šturm

"Jedan gol bi bio dovoljan, 99 odsto", kazao je Milan Đurišić
63 pregleda 0 komentar(a)
Milan Đurišić, Foto: Filip Roganović
Milan Đurišić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 04.07.2017. 19:26h

Fudbaleri Mladosti idu u Jerevan ne da čuvaju minimalnih 1:0 protiv Gandžasara već da igraju onako kako su igrali u drugih 45 minuta meča pod Goricom.

Jedan gol u gostima, s obzirom na odnos snaga, riješio bi sve dileme...

"Jedan gol bi bio dovoljan, 99 odsto", kazao je Milan Đurišić, strijelac jedinog pogotka u prvoj utakmici.

Mladost je prošlog četvrtka pokazala da je bolji tim od jermenskog, uz malo sreće i koncentracije u završnici, revanš je mogao da bude formalnost.

"Žalimo što nismo ubjedljivije slavili, ali da mi je neko ponudio 1:0 prije utakmici, prihvatio bih. Mislim da je Gandžasar potcijenjen u crnogorskoj javnosti. Riječ je o dobrom timu, mada smo, kako je prva utakmica odmicala, postali svjesni da smo bolji", kazao je Đurišić.

To, međutim, ne znači da će Mladost u revanš ući kao da je sve gotovo.

"Ni slučajno, oni su opasan tim, imaju nekoliko hitrih igrača, koji mogu da nam naprave problem. Sigurno će biti veoma agresivni, vjerovaće da mogu da nadoknade minus, a mi moramo da ih umirimo, da se nametnemo na terenu, odigramo skoncentrisano i sa samopouzdanjem", naglasio je Đurišić.

U pokušaju da dostignu 0:1 iz Podgorice, jermenski fudbaleri mogli bi da naprave "uslugu" rivalu...

"Primijetili smo da im se koncepcija ekipe poremeti kada izgube loptu. Na tim situacijama smo radili minulih dana, jer vjerujemo da ćemo imati prostora za polukontre. Spremili smo se dobro, analizirali rivala, imamo 90 minuta iskustva. Uradićemo sve da prođemo dalje i da odigramo bar još dva evropska duela", zaključio je Đurišić.

Kao i u prvom meču, trener Mladosti Dejan Vukićević neće moći da računa na Admira Adrovića i Nedeljka Vlahovića, koji se još nisu oporavili od povrede.

Fudbaleri Mladosti su večeras čarter letom otputovali u Jerevan. Utakmica se igra u četvrtak u 18 sati po našem vremenu.

Bonus video: