Španski mediji: Inter i Sevilja nikad bliži dogovoru oko Jovetića!

Odlaskom Ibore u Lester i Vitola u Atletiko, Sevilja je dobila skoro 50 miliona eura i sada može da ispuni zahtjeve milanskog kluba i plati "famoznih" 13 miliona eura za obeštećenje
3 komentar(a)
Jovetić, Foto: Marca.com
Jovetić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 04.07.2017. 16:07h

"Telenovela Jovetić" mogla bi konačno da dobije epilog, tvrde španski mediji.

Nakon što je italijanski "Korijere delo sport" jutros javio da je Sevilja ponovo aktivna, a da Inter ima ideju kako da dođe do transfera, "Estadio deportivo", list iz Sevilje, tvrdi da je dogovor veoma blizu.

Odlaskom Ibore u Lester i Vitola u Atletiko, Sevilja je dobila skoro 50 miliona eura i sada može da ispuni zahtjeve milanskog kluba i plati "famoznih" 13 miliona eura za obeštećenje.

List navodi da bi u narednih nekoliko sati pregovori mogli da budu intezivirani, a ne bi bilo iznenađenje i da se posao završi u narednih nekoliko dana.

Sevilja je krajem juna ponudila 10 miliona eura, što je Inter dobio, a interesovanje kluba iz Andaluzije od tada kao da je splasnulo.

Minulih dana pisalo se o interesovanju Rome, Sampdorije, dok je Olimpik Marsej odavno u igri.

Ono što nikada nije bilo sporno jeste želja Jovetića da igra u Sevilji, ali i želja kluba da zadrži igrača, koji je blistao i bio najbolji igrač kluba u drugom dijelu prošle sezone.

Bonus video: