Predsjednik "crno-bijelih": Nadam se da neće biti incidenata

"Vodimo razgovore sa zvaničnicima, upravom Budućnosti, a ja sam lično već razgovarao sa predsjednikom podgoričkog kluba Žarkom Burićem", rekao je Milorad Vučelić
1 komentar(a)
Milorad Vučelić, Foto: Fudbal.hotsport.rs
Milorad Vučelić, Foto: Fudbal.hotsport.rs
Ažurirano: 03.07.2017. 15:38h

Prodaja karata za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Budućnosti u Beogradu počela je danas, a predsjednik "crno-bijelih" Milorad Vučelić je najavio da je klub preuzeo sve mjere da se izbjegnu mogući incidenti.

Duel Partizana i Budućnosti igra se narednog utorka u 20.45, a revanš je osam dana kasnije u Podgorici.

Komentatori srpskih televizija na pripremama Partizana u Sloveniji konstatovali su da "raste tenzija pred ovu utakmicu i da su mogući čak i incidenti", a Vučević je odgovorio:

"Radi se na tome da meč bude najbolje moguće organizovan. Vodimo razgovore sa zvaničnicima, upravom Budućnosti, a ja sam lično već razgovarao sa predsjednikom podgoričkog kluba Žarkom Burićem. Učinićemo sve da ne dođe do incidenata zato što bi moglo nekom nešto ružno da se dogodi, ali i moramo da budemo oprezni jer imamo iskustva kada su kazne Uefe u pitanju. Tako da vjerujem da će oba kluba uraditi sve da se meč organizuje na najbolji način i da će sve proteći bez incidenata", rekao je Vučelić.

Bonus video: