Transferi uživo: Pojavio se novi Vea, Everton pomjerio granice, Džalhanoglu zvanično Milanov

Pratite prelazni rok na portalu "Vijesti"
57 pregleda 0 komentar(a)
Morata, Foto: Reuters
Morata, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.07.2017. 21:05h

22.50 - Timoti Vea potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Pari sen Žermenom.

Timoti ima 17 godina i sin je legendarnog Žorža Vee, vjerovatno najboljeg afičkog fudbalera svih vremena, osvajač Zlatne lopte 1995. godine.

Žorž Vea je igrao u PSŽ-u od 1992. do 1995, kada se preselio u Milan.

I njegov sin je napadač, stručnjaci tvrde ekstremno talentovan, ali teško da će nadmašiti slavnog oca.

22.25 - Everton je imao uspješan dan na fudbalskoj pijaci - nakon Sandra Ramiresa, klub iz Liverpla doveo je i 24-godišnjeg štopera Majkla Kejna iz Barnlija.

Transfer bi mogao da dostigne 30 miliona funti, ukoliko Kejn ispuni određene bonuse.

Ugovor je potpisan na pet godina.

Prije Ramiresa i Kejna, na "Gudison" su stigli golman Džordan Pikford i vezista Dejvi Klasen.

22.11 - Borha Valero ide u Inter, nema više dileme. Španac je u pismu navijačima Fiorentine rekao da ne može da ostane nakon svega što mu je klub priredio:

"Fiorentina me je uništila. Ne mogu da ostanem. Natjerali su me na suze, posljednje dvije sedmice ne mogu da spavam. Navijači zaslužuju da znaju istinu", napisao je Borha.

Očekuje se već naednih dana potpiše za Inter u transferu vrijednom između pet i sedam miliona eura.

22.07 - Đovani Simeone, sin trenera Atletiko Madrida Dijega, ide iz Đenove u Fiorentinu, prenosi "Gazeta delo sport".

"Viola" će platiti "grifonima" 20 miliona eura, a mogla bi da dobije i pet na ime bonusa.

21.11 - Bivši napadač Partizana Ivan Šaponjić narednu sezonu će provesti u belgijskom Zulte Varegemu kao pozajmljen igrač Benfike.

20.12 - ZVANIČNO: Hakan Džalhanoglu je novi fudbaler Milana, zadužio je dres sa brojem 10.

19.32 - Obrt: Josip Iličić je na korak od Atalante, iako je imao dogovor sa Sampdorijom.

Slovenački fudbaler bi trebalo sjutra da stigne na ljekarske preglede u Bergamo...

18.52 - ZVANIČNO: Inter je doveo golmana koji je planiran kao rezerva Samiru Handanoviću. Milanski klub je objavio da je dosadašnji čuvar mreže Torina Danijele Padeli potpisao dvogodišnji ugovor.

18.33 - Bivši golman Arsenala Jens Leman u pregovorima je sa "tobdžijama" da se priključi Arsenu Vengeru u stručnom štabu, javlja Skaj sprots.

17.47 - Bajern je sve dalje od Marka Veratija, kao i Aleksisa Sančesa. Opširnije čitajte ovdje.

17.10 - ZVANIČNO: Everton je angažovao dosadašnjeg napadača Malage Sandra Ramiresa. "Karamele" su za mladog reprezentativca Španije izdvojili šest miliona eura.

16.55 - Roma je zvanično predstavila prvo pojačanje - Maksima Gonalona, koji je došao iz Liona.

16.30 - Mančester junajted ide na američku turneju 9. jula, a u avionu će se naći Alvaro Morata.

"As" javlja da će najkasnije do četvrtka napadač Reala postati novi igrač "đavola".

Visina transfera bi trebalo da iznosi 70 miliona eura.

Da su pregovori u toku govori i to što su na "Bernabeu" jutros stigli Alvarov otac Alfonso i agent Huanma Lopes.

16.20 - Barsa ima prioritet za pojačanje u veznom redu. U pitanju je igrač Betisa.

16.05 - Iz Italije stižu nove vijesti o Stevanu Jovetiću. Šta je novo, pročitajte ovdje.

15.40 - ZVANIČNO: Ever Banega se vratio iz Intera u Sevilju, nakon samo jedne sezone u Milanu.

Potpisao je trogodišnji ugovor, a obeštećenje je iznosilo devet miliona eura.

14.39 - Sprema se velika bitka Žozea Murinja i Antonija Kontea za Romelua Lukakua.

14.37 - Enco Zidan nema mjesta kod oca u Realu, zbog čega je prešao u redove Alavesa. Mladi, 22-godišnji vezista će u Baskiji dobiti priliku da dokaže je li kalibar za šampiona Evrope...

14.26 - VBA je doveo Juninga Džanga iz Vitesea. U pitanju je 20-godišnjak, za kojeg se priča da je najtalentovaniji kineski fudbaler. Ali, neće odmah igrati za klub iz Birmingema, već je pozajmljen Verderu.

14.13 - Nekadašnji as Šalkea i Hamburgera karijeru nastavlja u Austriji iz Beča. Hajku Vestermanu, 33-godišnjem defanzivcu je istekao ugovor sa Ajaksom i otišao je u Austriju.

13.57 - Džon Teri se slikao u dresu Aston Vile, a klub iz Birmingema se na svom Tviter profilu našalio sa predsjednikom kluba Tonijem Ksijom i pričom o mogućnosti da dođe u Vilu.

Napravljena je lažna grupa na Whatsappu. Pogledajte.

12.32 - Nakon Aleksandra Lakazeta, Arsenal bi mogao da dovede i tandem lisabonskog Sportinga Vilijam Karvaljo - Želson Martinš. "A bola" je javila da su "tobdžije" ponudile 80 miliona eura za njih dvojicu.

Zadni vezni Karvaljo je već dugo želja Arsena Vengera, a Martinš je "eksplodirao" prošle sezone i sa krila dao sedam golova i namjestio još 14.

12.26 - Španski i italijanski mediji javljaju da je Juventus odustao od Stivena N'Zonzija, jer Sevilja ne želi da spusti traženu cijenu od 40 miliona eura. "Stara dama" se zbog toga ponovo okreće Belzu Matuidiju iz PSŽ-a, koji bi koštao dvostruko manje.

12.11 - Da je došlo do pada kvalteta u produktima La Masije govore i brojke - Kristijan Teljo, nekada velika nada Barselone, prešao je u Betis za svega četiri miliona eura.

12.08 - Nazire se kraj "slučaja Donaruma". "Gazeta delo sport" je objavila da bi mladi golman u srijedu trebalo da potpiše novi ugovor.

"Vrata su i dalje otvorena za Điđa. Čekamo, ali smo optimisti", rekao je jedan od direktora i bivši golman "rosonera", Kristijan Abijati.

11.38 - Džon Teri je novi fudbaler Aston Vile. Zaradiće tri miliona funti za sezonu, plus još milion ako se "vilenjaci" vrate u Premijer ligu.

Ako se to dogodi, iskusni defanzivac će napustiti klub iz Birmingema, jer je odbio ponude premijerligaša, zato što ne želi da igra protiv Čelsija.

Zanimljiv tvit je postavio Toni Ksija, kineski vlasnik Aston Vile.

Mediji sa ostrva predlažu kineskom bizmismenu da poradi na svom engleskom, jer je u prvoj rečenici najavio dolazak Terija u Birmingem siti, što je ime drugog kluba iz tog grada...

11.20 - Adam Una je stigao u Rim na ljekarske preglede uoči potpisivanja ugovora sa Napolijem. Bordou na ime obeštećenja ide 10 miliona eura, plus još dva ako se Napoli opet plasira u Ligu šampiona.

11.19 - Povratnik u Primeru Hetafe je angažovao dva pojačanja. Zapravo, zadržao je igrače koji su mu prošle sezone bili pozajmljeni - Danija Paćeka i Fransiska Potilja. Za obojicu je platio po milion i po eura.

11.05 - Milan je najaktivniji klub u prelaznom roku.

Ugovor će danas potpisati Hakan Džalhanoglu, a do kraja nedjelje i Andrea Konti iz Atalante, za 21 milion eura, javljaju italijanski mediji.

"Rosoneri" su već doveli Matea Musaćija, Franka Kesija, Rikarda Rodrigesa, Andrea Silvu i Fabija Borinija.

10.55 - Inter je ozbiljan u namjeri da dovede Anhela di Mariju iz PSŽ-a.

"Korijere delo sport" piše da Argentinca čeka ugovor na četiri godine, a godišnja plata između šest i šest i po miliona eura.

10.40 - Federiko Bernadeski, napadač Fiorentine, ove nedjelje bi mogao da završi transfer u Juventus, javlja "Mediaset".

10.40 - Žan Mišel Ola, predsjednik Liona, potvrdio je da je transfer Aleksandra Lakazeta u Arsenal gotova stvar.

"Biće sve završeno u naredna dva dana. Približili smo se sumi od 50 miliona eura, što je rekord i za Arsenal i za Lion", rekao je Ola.

10.38 - Kilijan Mbape je najtraženiji fudbalski tinejdžer današnjice.

Da li je dao signal da ide iz Monaka.

Bonus video: