Lovćen potpisao stipendijski ugovor sa Latkovićem

221 pregleda 0 komentar(a)
Aleksa Latković, Foto: Fklovcen.me
Aleksa Latković, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 01.07.2017. 13:12h

Nakon kadeta Danila Bracanovića, Matije Pejovića, Petra Roganovića i Nikole Mudreše (ugovori na tri godine), stipendijski ugovor sa Lovćenom danas je potpisao i napadač Aleksa Latković, saopšteno je iz cetinjskog kluba.

"On je, uz svoje saigrače i su bio nosioc igre trenera Đura Mijuškovića, koji je u jakoj konkurenciji osvojio treće mjesto, a do same završnice prvenstva dijelili drugo mjesto. Potvrdu svog talenta i potencijala dobili su i danas od strane svog matičnog kluba", navodi se u saopštenju Lovćena.

Latković, godište 2000, igra na poziciji napadača, a ove sezone je postigao 15 golova i bio jedan od značajnijih igrača kadetskog sastava. Tokom zimskih priprema je priključen pripremama prvog tima.

"Drago mi je što sam stekao povjerenje kluba i stručnog štaba. Velika je čast potpisati ugovor sa najstarijim crnogorskim fudbalskim klubom. Svjestan sam kakve su obaveze i izazovi preda mnom i nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju. Trudiću se i uvjek dati svoj maksimum, i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje", kazao je Latković.

Bonus video: