Fudbaleri bez ugovora na turniru u Zagrebu

Tim, koji ove godine predvodi Zoran Mijović, odmjeriće snage sa odgovarajućim selekcijama sindikata Hrvatske, Srbije i Slovenije
0 komentar(a)
Sindikat fudbaleri, Foto: SPFCG
Sindikat fudbaleri, Foto: SPFCG
Ažurirano: 29.06.2017. 11:34h

Nakon priprema u Kolašinu i na Zlatiboru, te kontrolnih utakmica sa Spartakom iz Subotice i Radom, ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore, koju čine igrači bez ugovora, učestvovaće na FIFPro Međunarodnom turniru - Zagreb 2017.

Tim, koji ove godine predvodi Zoran Mijović, odmjeriće snage sa odgovarajućim selekcijama sindikata Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Turnir se igra 1.jula, na stadionu "Hitrec-Kacian", u sklopu sportskog kompleksa GNK Dinamo, Maksimir.

Turnir je svojevrstan sajam fudbala i prava prilika za igrače bez ugovora da skrenu pažnju na sebe kako bi pronašli angažman.

Turnir je, ujedno, prilika za sve predstavnike zainteresovanih klubova da u periodu od dva dana vide na djelu preko 70 igrača iz ove četiri zemlje, koji se odmah nakon turnira mogu priključiti takmičarskim pogonima.

Ekipa SPFCG je pred put u Zagreb, juče potažena od Rada - bilo je 3 :1 u korist superligaša sa Banjice.

SPFCG je poveo golom Vujačića u 19.minutu.

Beograđani su izjednačili preko Jovića u 34, poveli pogotkom Lutovca iz penala dva minuta kasnije, a konačan rezultat postavio je Milošev u 82. minutu.

Ekipa SPFCG je igrala u sljedećem sastavu Delibašić, Đukanović, Radenović, Višnjić, Vlahović, Racković, Nikočević, Kosović, Bogdanović, Nikolić, Vujačić. Igrali su još: Vuksanović, Vukčević, Radonjić, Milošević, Rogošić i Sjekloća.

Bonus video: