Petrovčani krenuli u misiju zvanu opstanak

Cilj je opstanak u eliti, iako nas kao i sve ostale čeka izuzetno težak zadatak", rekao je sportski direktor Petrovca Mitar Mićo Goliš.
0 komentar(a)
Mladost - Petrovac, Foto: Boris Pejović
Mladost - Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.06.2017. 19:53h

Sa bitno drugačijom ekipom u odnosu na prošlu sezonu, ali sa istovjetnom ambicijom opstanka u eliti, šef stručnog štaba Petrovca Rudolf Roki Marčić izvršio je prvu prozivku pred start priprema za nova ovosezonska iskušenja.

Okosnica tima iz prošle sezone je ipak sačuvana, ima i novih lica, ali je i sa velikim brojem igrača okončana saradnja.

Naime, Petrovac su napustili Mileta Radulović i Igor Burzanović. Novi angažman traže i Tomković, Čolić i Orlandić, dok su na pragu odlaska i Radovanović,Ragipović, Korničuk, Pepić i Gazivoda…-

"I ove sezone je prisutna rekonstrukcija igračkog kadra, što je neminovnost. Ipak, i pored odlazaka nekoliko igrača, uspjeli smo brzo da reagujemo i dovedemo, po mom skromnom mišljenju, prava pojačanja. Saradnju smo dogovorili sa Markovićem iz Lovćena, Radunovićem iz Bokelja, Redžovićem koji je prošlu sezonu proveo na Tajlandu i Muharemovićem iz Otranta. I naravno da ovdje nije kraj našim novim akvizicijama. U saradnji sa stručnim štabom angažovaćemo još nekoliko pojačanja u narednom periodu. Cilj je opstanak u eliti, iako nas kao i sve ostale čeka izuzetno težak zadatak", rekao je za „Vijesti” sportski direktor Petrovca Mitar Mićo Goliš.

Početni dio priprema biće obavljen u Crnoj Gori, a u planu je i odlazak na Zlatibor. Za šefa stručnog štaba koji je u završnici sezone u delikatnom trenutku preuzeo Petrovac dileme nema - sve u klubu očekuje zahtjevan posao.

"Zna se šta je naš primarni cilj u sezoni u kojoj je broj klubova smanjen i u kojoj neće biti loše ekipe. Opstanak u elitnom rangu se nameće kao imperativ, iako neće biti nimalo lako. Dosta fudbalera je napustilo klub, ali je uprava brzo reagovala i dovela nekoliko pojačanja. Spremno ćemo dočekati početak novog šampionata", obećava šef stručnog štaba Rudolf Roki Marčić.

Bonus video: