Kontakti postoje: Vučinić sve bliži Lećeu!

"Leće misli na budućnost, vraćajući se u slavnu prošlost", piše list "Gazeta del mezođorno"
1 komentar(a)
Vučinić Leće, Foto: Lapresse.it
Vučinić Leće, Foto: Lapresse.it
Ažurirano: 26.06.2017. 12:08h

Mirko Vučinić u Lećeu - uopšte nije nemoguće, naprotiv veoma je realno!

Tako tvrdi "Gazeta del mezođorno", dnevni list koji izlazi na jugu Italije, i koji u današnjem izdanju tvrdi da su čelnici Lećea u razgovorima sa Vučinićem oko njegovog povratka u klub u kome stekao reputaciju jednog od najboljih napadača u Italiji.

"Leće misli na budućnost, vraćajući se u slavnu prošlost", piše list.

Prije desetak dana, 33-godišnji Vučinić je kazao da želi da se vrati u Leće.

"Povratak u Leće? Kontakta još nema, nisam pričao ni sa kim. Ali, ne krijem, s moje strane postoji jaka želja da se vratim i nadam se da će mi se ona što prije ispuniti", rekao je Vučinić za portal "Solo Leće".

Vučinić je bez kluba, nakon što mu je istekao ugovor u Al Džaziri, ali odavno i bez takmičarskog fudbala.

Više od 18 mjeseci je proteklo od kada je doživio tešku povredu koljena, a prvu ozbiljniju minutažu od tada imao je nedavno u dresu reprezentacije, u prijateljskom meču sa Iranom, u kome je igrao 45 minuta.

Vučinić je za Leće nastupao od 2000. do 2006. i postigao ukupno 34 gola na 111 utakmica, prije nego što je karijeru nastavio u Romi, pa u Juventusu.

Leće će naredne sezone igrati u Seriji C.

Pored Vučinića, Leće želi da vrati njegovog vršnjaka i nekadašnjeg saigrača, Argentinca Kristijana Ledezmu, koji je u klubu sa juga igrao od 2002. do 2006, a zatim nastupao za Lacio punih devet godina.

Bonus video: