Marko Simić potpisao za Pahtakor

Arveladze i Simić su navijačima istovremeno predstavljeni na stadionu Pahtakora, uz svečanost na kojoj su nastupili najpopularnija tamošnja grupa, glumac i pjevačica
0 komentar(a)
Marko Simić, Foto: Pahtakor.uz
Marko Simić, Foto: Pahtakor.uz
Ažurirano: 25.06.2017. 11:05h

Crnogorski reprezentativac Marko Simić novo je pojačanje uzbekistanskog Pahtakora. Pouzdani štoper "hrabrih sokola" je sa jednim od najvećih klubova u toj zemlji potpisao ugovbor na dvije i po godine.

U Pahtakoru u kojem je trener čuveni bivši gruzijski fudbaler Šota Arveladze, 30-godišnji Simić je zadužio dres sa brojem 55.

"Čast mi je da sam dio jedbnog tako velikog kluba kakav je Pahtakor. Uložiću maksimum kako bih pomogao ekipi u ostvarenju ciljeva. Još se nijesam upoznao sa saigračima, ali za to će biti dovoljno vremena", naglasio je Simić.

On je prethodnu sezonu proveo u Rostovu za koji je nastupio sedam puta, a u crnogorskoj reprezentaciji upisao je 21 nastup.

Arveladze i Simić su navijačima istovremeno predstavljeni na stadionu Pahtakora, uz svečanost na kojoj su nastupili najpopularnija tamošnja grupa, glumac i pjevačica.

Pahtakor je crnogorskoj fudbalskoj javnosti poznat i kao klub koji je 2010. godine sa uspjehom vodio crnogorski trener Miodrag-Mijo Radulović. Sa Simićem u defanzivnopj liniji biće i starosjedilac, Adnan Orahovac, nekadašnji igrač Budućnosti.

Bonus video: