Novi prvoligaš - Kom želi da bude stabilan član elite

"Pred nama je teška misija, konkcentracija kvaliteta je u najboljim klubovima, ali vjerujemo da ćemo ostvariti svoje ambicije", rekao je trener Koma Stešević danas uoči prvog treninga na pripremama za novu sezonu.
298 pregleda 0 komentar(a)
Vesko Stešević, Foto: Privatna arhiva
Vesko Stešević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 24.06.2017. 19:11h

Kom se nakon sedam godina vratio u društvo najboljih.

Ekipu je tokom najvećeg dijela prošle sezone u Drugoj vodio Nenad Vukčević, u elitu je uveo Branislav Milačić, a komandu je tokom ljetnje pauze preuzeo Vesko Stešević.

Stešević je trenersku karijeru počeo u Holandiji, a radio je u Rusiji, kao pomoćnik Miodraga Božovića u Dimanu iz Moskve, Amkaru i Rostovu.

U prvoj sezoni po povratku u Prvu ligu, klub sa Zlatice želi opstanak, da bi se u narednim podizala “ljestvica” očekivanja.

Biće teško na početku, jer je liga skraćena da 10 timova...

"Pred nama je teška misija, konkcentracija kvaliteta je u najboljim klubovima, ali vjerujemo da ćemo ostvariti svoje ambicije", rekao je Stešević danas uoči prvog treninga na pripremama za novu sezonu.

Kom je i podmladio tim - neki od iskusnijih igrača, poput golmana Ivanovića, Gavrila Petrovića, Nikole Vujovića, Nenada Šofranca i Vojvodića, napustili su ekipu tokom ljeta.

Novi angažman traži i napadać Stefan Milošević.

Iz Budućnosti je u međuvremenu stigao vezista Velizar Janketić, iz Bokelja golman Jovan Perović, kao i napadač Simunović, a tu je i Vladimir Savićević, koji je do finiša prošle sezone igrao za Iskru.

"Stiglo je nekoliko pojačanja, a imam obećanja iz Uprave da će ih biti još. Sigurno je da su nam potrebna u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa", kazao je Stešević.

Glavni dio priprema Kom će prvovesti na Zlatiboru, a odlazak je zakazan za 12. jul.

Bonus video: