Sutjeska i Budućnost testirali jedni druge, Đalović napravio razliku

Đalović postigao golove u 22. i 26. minutu, oba glavom - prvi na centaršut Hočka, drugi na ubacivanje Vlaisavljevića.
3 komentar(a)
Đalović, Foto: Savo Prelević
Đalović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.06.2017. 19:41h

Dva najveća crnogorska kluba odigrala su prve pripremne utakmice međusobno odmjerivši snage - Budućnost je kraj Bistrice slavila protiv Sutjeske sa 2:0.

Oba gola za tim Dragana Kažića postigao je napadač Radomir Đalović, 22. i 26. minutu, oba glavom - prvi na centaršut Hočka, drugi na ubacivanje Vlaisavljevića.

Sutjeska je mogla u prvom poluvremenu da postigne barem jedan gol, pošto je napadač Dejan Zarubica u nekoliko navrata bio u povoljnim pozicijama.

Trener Sutjeske Nikola Rakojević imaće manje vremena od kolege Kažića da „našteluje” tim za evropska iskušenja, pošto Nikšićani već za šest dana, narednog četvrtka, gostuju Levskom u Sofiji.

Dodatni problem pred put u Bugarsku jeste suspenzija golmana Giljena, koji neće braniti u Sofiji zbog žutih kartona, te povrede glavnih napadača, Ivanovića i Božovića. Obojica su van stroja od kraja prošle sezone i male su šanse da se oporave do Levskog...

Rakojević je zato počeo sa Ličinom na golu, dok je uz Zarubicu u napadu igrao Božovo Marković.

Sutjeska već u nedjelju putuje u Pirot, gdje će ostati tri dana, a onda nastaviti put ka Sofiji.

Trener Budućnosti Kažić, s druge strane, krenuo je sa dvojicom novih igrača u prvoj postavi - Tučevićem i Vlaisavljevićem, a šansu u nastavku dobio je i novajlija Korea. Podgoričani u subotu putuju na

Zlatibor, a prvi meč kvalifikacija za LŠ sa Partizanom u Beogradu igraju 11. jula.

Sutjeska: Ličina, Mi.Vučić, Stijepović, Bakrač, Radišić, Lončar, Vuković, Kovačević, Ma.Vučić, Zarubica, Marković. Igrali su još: Giljen, Babić, Nedić, Nikolić, Vujović, Mićunović, Krulanović, Bubanja, Bećirović, Eraković, Denković, Osmajić, Poček.

Budućnost: Dragojević, Raspopović, Tučević, Simović, Mitrović, Mirković, Hočko, Camaj, Sekulić, Vlaisavljević, Đalović. Igrali su još: Mijatović, Tuči, Korea, Kumburović, Marković, Terzić, Kriještorac, Nikač.

Bonus video: