Jovetić i Banega iz Intera u Sevilju, Ramadani u Milanu, pregovori u toku

Dva kluba rade na realizaciji dvostrukog transfera, u kome bi se iz Milana u Andaluziju, pored našeg asa preselio i Ever Banega, a operacija bi koštala između 18 i 20 miliona eura
53 pregleda 4 komentar(a)
Banega Jovetić, Foto: Calciomercato.it
Banega Jovetić, Foto: Calciomercato.it
Ažurirano: 22.06.2017. 13:24h

Sevilja i Inter su blizu rješenja "enigme Jovetić", javlja "Gazeta delo sport".

Dva kluba rade, naime, na realizaciji dvostrukog transfera, u kome bi se iz Milana u Andaluziju, pored našeg asa preselio i Ever Banega, a operacija bi koštala između 18 i 20 miliona eura.

Španski mediji sinoć su javili da je Banega blizu povratka u Sevilju, a danas se pojavila informacija da je, zapravo, riječ o poslu u koji je uključen i Jovetić.

Kako navode italijanski mediji, da je riječ o ozbiljnim pregovorima govori i to što je danas u Milano stigao Jovetićev agent Falji Ramadani na sastanak sa čelnicima Intera.

U nedjelju je sportski direktor Sevilje Oskar Arijas kazao da klub nema 13 miliona eura, koliko Inter traži za Jovetića, kome je poželio sreću u budućnosti.

Predsjednik kluba Hose Kastro je, međutim, rekao da Sevilja još nije odustala.

To je ponovio i danas.

"Jovetić je igrač koji je odigrao odlično prošle sezone, koji nas itekako interesuje. Ali, znate probleme – ima visoku otkupnu klauzulu i visoku platu. Mi smo poslali ponudu, koja nije prihvaćena. Da li to znači da Jovetić neće doći – ne znam, ali znam da je u transfer periodu sve moguće, posebno ako su i klub i igrač zainteresovani da dođe do dogovora", rekao je Kastro na pres konferenciji.

Da li se našlo rješenje koje bi zadovoljilo sve strane - Sevilju, koja želi Jovetića i Banegu, njih dvojicu, koji žele u Sevilju, i Inter, kome je potreban novac zbog finansijskog fer-pleja...

Bonus video: