Donaruma možda ostane u Milanu, Miha ga savjetuje da to i uradi

"Da sam na Donaruminom mjestu izabrao bih da rastem sa klubom koji mi je dao šansu, u kojem me vole i u kojem su imali strpljenja sa mnom", rekao je Mihajlović
0 komentar(a)
Donaruma, Foto: Reuters
Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.06.2017. 13:45h

Đanluiđi Donaruma je odbio da produži ugovor sa Milanom prošle sedmice, ali bi situacija mogla da se promijeni narednih dana.

Italijanski mediji prenose da su dvije strane "spustile loptu" nakon što su jedna drugoj rekle svašta i da postoji prostor da saradnja bude nastavljena.

Igračev menadžer Mino Rajola i direktor "rosonera" Marko Fasone su ostali u dobrim odnosima, što bi moglo da bude presudno.

Donarumi ugovor ističe narednog ljeta, a Rajola je prije nekoliko dana rekao da je "igrač razočaran ponašanjem kluba".

Na Apeninima, međutim, svi vjeruju da će problemi biti prevaziđeni, a trener Torina Siniša Mihajlović je savjetovao mladog golmana da ostane na "San Siru".

"Da sam na Donaruminom mjestu izabrao bih da rastem sa klubom koji mi je dao šansu, u kojem me vole i u kojem su imali strpljenja sa mnom", rekao je Mihajlović.

Upravo je Mihajlović prošle godine lansirao Donarumu u prvi tim Milana.

"Nema potrebe da žuri, ima ispred sebe još 20 godina karijere. Razumem i Rajolu koji dobro radi svoj posao i donosi mnogo novca svojim klijentima. Da sam na Điđovom mjestu, ostao bih u Milanu iz poštovanja i zahvalnosti, ali i da napredujem. Ponudili su mu jako dobre uslove u ugovoru, pa može da bude zadovoljan i sa te strane. Teška je ovo situacija… Momak ima samo 18 godina, a već je okrenuo pola Italija protiv sebe. To može da ugrozi napredak u njegovoj karijeri, iako je jak momak. Cijela situacija je mogla bolje da se riješi s obje strane", dodao je Mihajlović.

Bonus video: