Sin najveće pop zvijezde svih vremena velika nada Benfike

Dejvid je rođen 2006. godine u afričkoj državi Malavi, a Madona ga je usvojila godinu kasnije, dok je bila u braku sa britanskim rediteljem Gajom Ričijem
391 pregleda 1 komentar(a)
Banda, Foto: Instagram
Banda, Foto: Instagram
Ažurirano: 20.06.2017. 13:57h

Benfika ima jednu od najboljih fudbalskih škola u Evropi, kao i sjajnu skautsku službu.

Nabrojati sve fudbalere, koji su ponikli ili se fudbalski razvijali u Lisabonu, bio bi veliki posao - to je klub koji je posljednjih godina lansirao Renata Sančesa, Fabija Koentraa, Nika Gaitana, Anhela di Mariju, Edersona, Davida Luisa... a ranije Ruija Kostu, Nuna Gomeša...

Čelnici Benfike mnogo ulažu u rad sa najmlađim fudbalerima, a danas su objavili da su doveli dječaka od 11 godina, koji se zove Dejvid Banda.

Možda mali Dejvid neće biti vrhunski fudbaler, ali je izazvao veliku pažnju medija, jer je sin najveće pop zvijezde svih vremena - Madone.

Dejvid je rođen 2006. godine u afričkoj državi Malavi, a Madona ga je usvojila godinu kasnije, dok je bila u braku sa britanskim rediteljem Gajom Ričijem.

Dejvidovo pravo ime je zbog toga Dejvid Banda Mvale Čikone Riči.

On je nekoliko dana bio na probi u lisabonskom klubu, koji je odlučio da ga primi na svoju akademiju.

Kako navode svjetski mediji, njegova slavna majka je potpuno posvećena karijeri malog Dejvida, pa je već kupila kuću u dijelu grada, koji se zove Sintra.

Madona je na svom Instagram profilu objavila Dejvidovu sliku, uz poruku:

"Moj šampion".

Bonus video: