Počeo Trening kamp za igrače bez ugovora

„Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast da sam u ulozi trenera selekcije SPFCG. Rukovodstvo Sindikata je obezbjedilo izvanredne uslove i opremu za rad selekcije, a sve u jednom cilju – da igrači koji su trenutno bez ugovora pronađu profesionalni angažman“, izjavio je selektor Zoran Mijović.
94 pregleda 1 komentar(a)
SPFCG, Foto: SPFCG
SPFCG, Foto: SPFCG
Ažurirano: 20.06.2017. 13:50h

Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore je počeo danas sa realizacijom FIFPro Projekta Trening kamp 2017 za igrače bez ugovora.

Nakon što je pristiglo veći broj prijava, selektovano je 18 igrača, koji će od danas pa do 25.juna boraviti u Kolašinu, dok će drugi dio Kampa od 25. do 30.juna ekipa SPFCG sastavljena od igrača bez ugovora provesti na Zlatiboru, gdje će odigrati dvije utakmice protiv profesionalnih ekipa.

Završna faza projekta realizovaće se u Zagrebu od 30.juna do 3. jula, gdje će igrači bez ugovora igrati na FIFPro Međunarodnom turniru u Zagrebu. Pored ekipe SPFCG, na turniru će učestvovati selekcije igrača bez ugovora iz Hrvatske, Srbije i Slovenije. Ove godine trener ekipe je Zoran Mijović.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast da sam u ulozi trenera selekcije SPFCG. Rukovodstvo Sindikata je obezbjedilo izvanredne uslove i opremu za rad selekcije, a sve u jednom cilju – da igrači koji su trenutno bez ugovora pronađu profesionalni angažman. Siguran sam da ćemo u zajedničkim radom i zalaganjem svih učesnika Kampa uspjeti u toj namjeri“, izjavio je Mijović.

Na Trening Kampu i Turniru učestvuju sljedeći igrači: Nikola Delibašić, Ivan Racković, Vojkan Višnjić, Nemanja Vlahović, Andrija Bakrač, Vasilije Radenović, Baćo Nikolić, Vido Sjekloća, Vule Vujačić, Uroš Đuranović, Bogdan Bogdanović, Milisav Vuksanović, Miloš Vukčević, Filip Radonjić, Dejan Milošević, Edin Nikočević, Balša Rogošić i Marko Đukanović.

Bonus video: