REAL NE DA NAJBOLJEG

Peres o prodaji Ronalda: Može, ali za milijardu

„Još uvijek nismo pričali, ali ćemo to učiniti u narednim danima. Ronaldo ima izlaznu klauzulu od milijardu eura i ukoliko je niko ne aktivira, on ostaje u Madridu“, rekao je Peres za radio "Onda Sero".
1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo i Florentino Peres, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo i Florentino Peres, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.02.2019. 23:52h

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao je da planira da zadrži prvu zvijezdu Kristijana Ronalda, osim u slučaju da neki klub aktivira otkupnu klauzulu od milijardu eura i odvede Portugalca.

Ronaldo je izrazio nezadovoljstvo što ga španski tužioci terete da je utajio porez u iznosu od 14,7 miliona eura i navodno želi da napusti Real poslije devet godina.

„Još uvijek nismo pričali, ali ćemo to učiniti u narednim danima. Ronaldo ima izlaznu klauzulu od milijardu eura i ukoliko je niko ne aktivira, on ostaje u Madridu“, rekao je Peres za radio "Onda Sero".

Prvi čovjek Reala stao je u odbranu najboljeg fudbalera svijeta, istakavši da Ronaldo uvijek poštuje propise i zakone.

„Sve je veoma čudno, Kristijano je dobar momak, i kao profesionalac i kao ličnost. Ljudi pričaju da je delikvent i to me najviše pogađaja. Ne poznajem dobro njegov slučaj, ali mogu da kažem da nemam trunku sumnje da je Kristijano poštovao obaveze“, zaključio je Peres.

Ronaldo je pod optužbom da je na Djevičanskim ostrvima sakrio prihode od prava na imidž, što je demantovao.

Portugalac je zbog nastale situacije već obavijestio trenera Zinedina Zidana da ima namjeru da ode iz redova prvaka Evrope i Španije, poslije čega se sve više pominje njegov povratak u Mančester junajted.