Lakazet je sada želja i Junajteda

Portugalac gubi strpljenje kada su u pitanju pregovori sa Realom oko transfera Alvara Morate
0 komentar(a)
Aleksandar Lakazet, Foto: Espncdn.com
Aleksandar Lakazet, Foto: Espncdn.com
Ažurirano: 17.06.2017. 17:44h

Dogovor Mančester junajteda i Real Madrida oko transfera Alvara Morate više nije tako izvjestan kao što se činilo, pa je Žoze Murinjo prinuđen da se okrene tržištu i traži alternative.

Morata je i dalje prvi pik "crvenih đavola", ali je Portugalac u međuvremenu kontaktirao Lion u želji da počne pregovore oko Aleksandra Lakazeta.

Vlasnik Liona Žan-Mišel Ola je prije dva dana rekao da je u ovom trenutku na stolu "lijepa ponuda Arsenala", ali "L'Ekip" navodi da je Junajted spreman da nadmaši sve ponude koje je dobio francuski klub.

Vjeruje se da bi Lion pustio Lakazeta za 50 miliona eura, a Junajted je navodno spreman da ponudi i 60 samo da pobijedi konkurenciju koju čine Arsenal i Borusija Dortmund.

U odnosu na "tobdžije", Junajted makar može da ponudi Lakazetu nastup u Ligi šampiona naredne sezone...

Lakazet je do prije desetak dana bio već viđen kao veliko pojačanje Atletiko Madrida, ali je sve propalo onog trenutka kada su "kolćonerosi" dobili zabranu transfera od strane Fife.

Francuski napadač je odbio opciju da potpiše za Atletiko i bude registrovan tek u januaru 2018. jer želi da igra u godini u kojoj se održava i Mundijal u Rusiji kako bi se izborio za mjesto u prvom timu "trikolora".

Mančester junajted je prije nekoliko dana doveo štopera Viktora Lindelofa iz Benfike za 35 miliona eura, a meta je i Ivan Perišić iz Intera.

Bonus video: