Lalatović: Protiv Portugala idemo na pobjedu

0 komentar(a)
Nenad Lalatović, Foto: FSS
Nenad Lalatović, Foto: FSS
Ažurirano: 16.06.2017. 15:19h

Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović rekao je danas da njegovi fudbaleri žele pobjedu u predstojećoj utakmici protiv Portugala na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine u Poljskoj.

"Tehnički su jaki, navikli su uvijek da dominiraju. Mi, međutim, želimo pobjedu. Igraćemo sa svima na pobjedu. Protivnik samo svojim kvalitetom može da nas natjera da se branimo, ali ja nikada kao trener neću da se fokusiram samo na odbranu. Ne, u svaki meč ulazimo da pobijedimo. Nikada kao trener nisam rekao igračima 'ja danas ne želim da izgubim'. Ne, tražim pobjedu, a imamo karakter i kvalitet to da ostvarimo. Momci su to mnogo puta dokazali i žele to ponovo", rekao je Lalatović novinarima u Poljskoj.

Mlada reprezentacija Srbije sjutra počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a prvi protivnik je Portugal.

"Mediji su prenijeli da jedan njihov igrač vrijedi koliko cijela naša reprezentacija. Misle na Sančeza, ali ne igra samo novac. I moji igrači imaju veliku cijenu, igraju u velikim klubovima, oni su prvaci Evrope i svijeta. Jednostavno, oni imaju ogroman kvalitet i meni je čast što radim sa takvim momcima i igračima. Siguran sam da ukoliko daju svoj maksimum, a mislim da će tako biti, ni rezultat neće da izostane. Bez obzira što se nalazimo u 'grupi smrti'", rekao je selektor mlade reprezentacije.

Pored Srbije i Portugala, u Grupi B se nalaze još i Španija i Makedonija, a samo pobjednik grupe izboriće plasman u polufinale.

Utakmica između Srbije i Portugala igraće se sjutra od 18.00 u poljskom Bidgošču.

Bonus video: