Iliev: Blizu smo dogovora sa Simićem

Crnogorski reprezentativac je na korak od povratka u klub u kojem je prošao mlađe kategorije
1 komentar(a)
Marko Simić, Foto: Steindy
Marko Simić, Foto: Steindy
Ažurirano: 14.06.2017. 10:10h

Marko Simić u Partizanu - samo je pitanje trenutka.

Crnogorski reprezentativac je na korak od povratka u klub u kojem je prošao mlađe kategorije, ali i koji mu nije dao šansu u seniorskoj konkurenciji.

Sada je izgleda momenat da 29-godišnji štoper konačno zaigra u crno-bijelom dresu, jer ga od povratka u Humsku dijele samo detalji.

"Blizu smo dogovora sa Simićem. Nije još gotovo, ali...", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev za Sportski žurnal.

Prepreka nema, jer je Simić slobodan igrač nakon epizode u ruskom Rostovu, a i očigledno da je Partizan izabrao njega ispred Milana Mitrovića - njih dvojica su prije nekoliko dana u beogradskim medijima označeni kao jedini kandidati za poziciju štopera.

Simić u Partizan stiže sa bogatim internacionalnim iskustvom, prije Rostova je igrao i u Hapoelu iz Tel Aviva, Kajzerisporu, BATE Borisovu, bio je i u Mađarskoj, Bugarskoj.

U srpskom fudbalu je nastupao za Radnički iz Kragujevca, Mladenovac, Bežaniju i Jagodinu.

Za crnogorsku reprezentaciju je debitovao u avgustu 2013. i od tada je standardan član nacionalnog tima.

Simić će se tako u Partizanu pridružiti saigračima iz reprezentacije - Marku Jankoviću i Nebojši Kosoviću, koji su protiv Jermenije debitovali za Crnu Goru u kvalifikacikacionim mečevima.

Bonus video: