Sevilja: Uradićemo sve da zadržimo Jovetića

"Nije lak posao, i zbog visine obeštećenja i zbog njegove plate, ali uradićemo sve što je u našoj moći da Jovetić bude sa nama", rekao je sportski direktor Oskar Arijas
1 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.06.2017. 15:34h

Novi trener Sevilje Eduardo Beriso želi Stevana Jovetića i klub sada čini sve da mu želju ispuni.

Prostora nema puno, Inter je najavio da će čekati Andalužane do 15. juna i da će potom slušati i ponude ostalih klubova.

"Nije to ništa novo. To je igrač koji nas zanima i u kontaktu smo sa njegovim agentima", rekao je sportski direktor Sevilje Oskar Arijas.

Sevilja, dakle, ima rok do četvrtka da pronađe zajednički jezik sa Interom i otkupi ugovor crnogorskog napadača. Inter traži 13,5 miliona eura, Sevilja nije spremna da ponudi toliko...

"Nije lak posao, i zbog visine obeštećenja i zbog njegove plate, ali uradićemo sve što je u našoj moći da Jovetić bude sa nama", kazao je Arijas.

Sevilja vjeruje da može da smanji cijenu, a pregovori se očigledno vode i oko visine Jovetićevog ugovora, koji godišnje iznosi između tri i po i četiri miliona.

Italijanski mediji javljaju da čitav posao želi da ubrza Inter kako bi do kraja mjeseca dobio novac koji mu treba da riješi probleme oko finansijskog fer-pleja, čime bi se konačno stekli uslovi da krene u ofanzivu na pojačanja.

Tako se vjeruje da bi "crno-plavi" pristali i na to da Jovetića prodaju za 11 ili 12 miliona.

Arijas je potvrdio i da Sevilja pregovara sa Mančester sitijem oko transfera Nolita i Hesusa Navasa.

Bonus video: