Milan je doveo napadača kakvog Italija dugo nije vidjela

"Andre je mladić sa izuzetnim potencijalom i ima sve predispozicije da bude najbolji napadač na svijetu. Ima sreću da u portugalskoj reprezentaciji igra sa najboljim fudbalerom svih vremena - Kristijanom Ronaldom", rekao je agent Žorž Mendeš
1 komentar(a)
Mendeš, Foto: Straitstimes.com
Mendeš, Foto: Straitstimes.com
Ažurirano: 12.06.2017. 14:24h

Milan je doveo veliko pojačanje za narednu sezonu - 21-godišnjeg Andrea Silvu iz Porta, koga je platio između 38 i 40 miliona eura.

Riječ je o 21-godišnjem golgeteru, koji je ove sezone postigao 16 golova u prvenstvu, pet u Ligi šampiona, a šest u reprezentaciji Portugala.

Silva je nova "zlatna koka" Žorža Mendeša, fudbalskog super-agenta, čovjeka koji brine o karijerama Kristijana Ronalda, Murinja, Falkaa, Dijega Koste, Hamesa Rodrigesa...

"Andre je mladić sa izuzetnim potencijalom i ima sve predispozicije da bude najbolji napadač na svijetu. Ima sreću da u portugalskoj reprezentaciji igra sa najboljim fudbalerom svih vremena - Kristijanom Ronaldom. Najvažnije od svega je što Andre želi da se poredi sa Ronaldom, želi da dostigne visine koje je Kristijano dostigao. Veliki je radnik, želi da napreduje... Takvog napadača Italija nije vidjela dugo, dugo godina", kazao je Mendeš.

Andre Silva je imao mnogo ponuda...

"Izabrao je Milan, jer je riječ o velikom, istorijskom klubu. I Kristijano mu je rekao da je napravio pravi izbor, jer dolazi jedan od najvećih klubova na svijetu. Navijači Milana biće veoma srećni i zadovoljni što će gledati Andrea. Odavno Milan nije imao takvog talenta", rekao je Mendeš.

Bonus video: