Milan dao Donarumi rok do sjutra veče

Želja mladog golmana nije sporna, on hoće da ostane u Milanu, klubu za koji navija i odbio je svaku pomisao da ode u Juventus. Ali, Mino Rajola po običaju vrši pritisak...
0 komentar(a)
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.06.2017. 11:13h

Saga oko Đanluiđija Donarume se bliži kraju.

Najtalentovaniji golman svijeta još nije potpisao novi ugovor, a Milan mu je dao ultimatum do sjutra veče da odgovori na ponudu kojom bi postao najplaćeniji igrač u ekipi.

„Rosoneri” mu za petogodišnji ugovor nude četiri miliona po sezonu, uz bonuse, ali njegov menadžer Mino Rajola još „tvrdi” pazar i trudi se da ubaci otkupnu klauzulu.

Velikan sa „San Sira” ne pristaje na to i jasno je poručio Donarumi da ima rok do sjutra veče da potpiše ugovor ili će biti prodat.

Želja mladog golmana nije sporna, on hoće da ostane u Milanu, klubu za koji navija i odbio je svaku pomisao da ode u Juventus. Ali, Rajola po običaju vrši pritisak...

„Rosoneri” su sve bliže i desnom beku Atalante Andrei Kontiju, a Laciju je ponuđeno 50 miliona za Keitu Baldea i Lukasa Bigliju.

Argentinac je na vratima „San Sira” i koštaće 15 miliona, a problem sa Keitom je što želi u Juventus. Gazda Lacija Klaudio Lotito je, međutim, prihvatio 35 miliona od Milana i ne pomišlja da ga proda „staroj dami”, sa čijom upravom nije u dobrim odnosima.

Bonus video: