Petrosjan: Muškarci su u Podgorici isprašili tur pubertetlijama

"Šta reći o Jovetiću?! On je svjetska ekstra klasa", naglasio je Petrosjan
1 komentar(a)
Artur Petrosjan, Foto: FSJ
Artur Petrosjan, Foto: FSJ
Ažurirano: 11.06.2017. 08:22h

Jeermeni su došli na stadion pod Goricom sa jasno izraženom željom za pobjedom. Sinoć su, međutim, od Jovetića i drugova spušteni na zemlju. Prilično surovo, smatraju u Jermeniji.

"Crnogorski igrači su muškarčine kojima je dopalo da se poigravaju sa pubertetlijama! Tako bih ja opisao utakmicu u Podgorici", iskren je selektor Jermena Artur Petrosjan, nakon prvog poraza na klupi nacionalne selekcije.

On je debitovao nevjerovatnom pobjedom baš protiv Crne Gore, a dobio je i Kazahstan, te Sent Kits i Nevis u prijateljskom duelu.

"Sve osim čestitke Crnoj Gori za više nego zasluženu pobjedu bi bio idiotizam. Ništa od plana nijesmo uspjeli da ostavrimo, a Jovetić, šta reći?! Jovetić je svjetska ekstra klasa! A nije da se nijesmo borili, ali smo promašili šansu nakon prvog primljenog gola i kada je Jovetić pogodio za 2:0, Crna Gora je upotpunosti kontrolisala dešavanja na terenu. Mi smo svjesni da nećemo igrati na Mundijalu u Rusiji i da nemamo za to kvalitet. Tu smo, gdje smo! Ipak, nastavićemo da radimo kako bi napredovali i to je naš cilj. Optimizam u tom cilju nećemo gubiti, jer će biti poraza i pobjeda na tom putu", zaključio je Petrosjan.

Bonus video: