Savićević: Dugo nisam vidio ovako dobru atmosferu u jednom timu

"Stariji igrači su nas mlađe prihvatili na odličan način", kaže Vukan Savićević.
1 komentar(a)
Vukan Savićević, Foto: Savo Prelević
Vukan Savićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.06.2017. 14:10h

Vukan Savićević je na prijateljskom meču protiv Irana debitovao za "A" tim reprezentacije Crne Gore. U razgovoru za Sport klub, fudbaler Slovana kazao je da mu je to "najznačajniji događaj u karijeri".

"Nevjerovatno iskustvo. Bio sam najsrećniji kada nam je selektor rekao na sastanku ko počinje utakmicu. Ostaje žal što nismo pobijedili, ali što se tiče igre stvarno smo izgledali odlično na terenu, s obzirom na to da smo imali stvarno kvalitetnog protivnika, koji je stalni učesnik Svjetskog prvenstva", rekao je Savićević za Sportklub.

Bivši fudbaler Crvene zvezde ističe da je "atmosfera u ekipi odlična, uprkos nedavnom porazu".

"Dugo nisam ovako dobru atmosferu u jednom timu. Stariji igrači su nas mlađe prihvatili na odličan način", kaže Savićević.

Savićevića i reprezentaciju Crne Gore večeras od 20.45 časova na stadionu pod Goricom očekuje duel sa Jermenijom, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Veoma neugodna utakmica nas očekuje...Oni su ekipa koja se neće lako predati, što su pokazali protiv nas, kad smo vodili 2:0 na poluvremenu. Imaju par odličnih fudbalera, koji sami mogu da riješe utakmicu. Ali, mislim da našim kvalitetom, pravim pristupom i publikom, koja će biti naš vjetar u leđa, nećemo imati velikih problema za osvajanjem tri boda", zaključio je Savićević.

Bonus video: