Spektakl u Skoplju bez prve zvijezde - Ronaldo ne dolazi u Makedoniju

Portugalac će, naime, dobiti produženi odmor ovog ljeta, nakon što završi obaveze u reprezentaciji na Kupu Konfederacija, i neće početi da trenira prije 29. jula
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Sky
Kristijano Ronaldo, Foto: Sky
Ažurirano: 09.06.2017. 14:03h

Real i Mančester junajted u Skoplju će 8. avgusta igrati meč Super kupa Evrope.

Glavne zvijezde na balkanskom fudbalskom spektaklu, ipak, neće biti - Kristijano Ronaldo propustiće prvu utakmicu u sezoni, javlja "Marka".

Portugalac će, naime, dobiti produženi odmor ovog ljeta, nakon što završi obaveze u reprezentaciji na Kupu Konfederacija, i neće početi da trenira prije 29. jula.

On se dogovorio sa Zinedinom Zidanom i Florentinom Peresom da dobije više dana za odmor, kako bi svjež ušao u sezonu.

Nešto slično se dogodilo i prošlog ljeta, s tim da je Ronaldo morao i da se oporavlja od povrede, koju je dobio u finalu Evropskog prvenstva.

"Marka", takođe, navodi da će najbolji igrač Reala i naredne sezone imati "kontrolisanu" minutažu, da neće biti u timu i u konkurenciji na svakoj utakmici, kako bi finiš dočekao maksimalno spreman.

Takav plan je dao vrhunski rezultat minule sezone, jer je Ronaldo u odlučujućim mečevima Lige šampiona i Primere odigrao na najvećem mogućem nivou, a ishod je - Realova dupla kruna, prva nakon 59 godina.

Bonus video: