Ni Sevilja, ni Marsej, već Crna Gora - Jovetić: Razmišljam samo kako da pobijedimo sjutra

"Razmišljam o meču sa Jermenijom, kako da pobijedimo, a onda ću razmišljati o budućnosti", rekao je Jovetić na pres konferenciji
8 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.06.2017. 11:02h

Stevan Jovetić u sjajnoj formi čeka meč sa Jermenijom. Iza njega je izuzetna polusezona u Sevilji, dobra partija i gol na meču sa Jermenijom...

"Osjećam se odlično. Iza mene je odlična polusezona, vratio sam se u fudbalski život", kazao je Jovetić.

Njegova budućnost je, međutim, neizvjesna - da li će ostati u Sevilji, hoće li karijeru nastaviti u Marseju, ili negdje drugo.

O tome se priča i piše ovih dana.

"Trenutno sam u Podgorici, u dresu reprezentacije, fokusiran na nacionalni tim. Ne razmišljam ni o čemu drugom. Razmišljam o meču sa Jermenijom, kako da pobijedimo, a onda ću razmišljati o budućnosti", rekao je Jovetić na pres konferenciji.

Pobjeda u subotnjem meču je jedini cilj...

"Nismo pobijedili posljednje dvije utakmice, tako da pod imperativom ulazimo u utakmicu. Međutim, svaki put kad igramo na našem terenu idemo na pobjedu. Poštujemo Jermeniju, ali znamo da moramo da osvojimo bodove", rekao je Jovetić.

Prvi duel sa Jermenijom nije lako zaboraviti - od lagodnih, dominantnih i ubjedljivih 2:0, Crna Gora je u Jerevanu ostala bez boda.

"„Prošlo je mnogo vremena, ali najbolji način da zaboravimo na to što se dogodilo jeste da se revanširamo", naglasio je kapiten reprezentacije.

Jovetić očekuje drugačiji meč pod Goricom.

„Pretpostavljam da će više da se zatvore, da ćemo imati manje prostora. Tamo smo ga, međutim, imali, pa ga nismo iskoristili do kraja. Nadam se da će ishod da bude drugačiji. Mislim da smo kvalitetniji, ali moramo da pokaćemo na terenu. Vjerujemo u sebe, vjerujemo da možemo...", rekao je Jovetić.

Bonus video: