Mladost sjutra počinje pripreme, stižu Krkotić i Trifunović

Miloš Krkotić je nekadašnji crnogorski reprezentativac, a Trifunović je igrao za Zvezdu, Vojvodinu, Bunjodkor, Atirau...
123 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Krkotić, Foto: Savo Prelević
Miloš Krkotić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.06.2017. 16:02h

Mladost vrlo ambiciozno ulazi u evropska iskušenja i narednu takmičarsku sezonu na domaćoj sceni, o čemu svjedoči podatak da su već stigla pojačanja, i prije sjutrašnjeg početka priprema.

Tri dana nakon što su dogovorili da trener Dejan Vukićević ostane na klupi, čelnici Mladosti doveli su vezistu Miloša Krkotića, nekadašnjeg crnogorskog reprezentativca, bivšeg vezistu Zete i moldavske Dačje, te iskusnog napadača Miloša Trifunovića (32), koji je u dosadašnjoj karijeri nosio dres brojnih klubova, kao što su Crvena zvezda, Vojvodina, uzbekistanski Bunjodkor, kazagstanski Atirau, Njukasl Džets iz Australije.

Dan prije njih, Mladosti je pristupio i prekaljeni vezista Nedeljko Vlahović, koji je punih sedam godina nosio dres Rudara, osvojio sa Pljevljacima dvije titule i tri Kupa, prje nego što je prošlog ljeta prešao u Radnik iz Surdulice.

Krkotić, koji je u prvom dijelu nedavno završene sezone bio najbolji igrač Zete, bio je proljetos član Metalca iz Gornjeg Milanovca, ali na Stari aerodrom stiže kao slobodan igrač. Ponikao je na Trešnjici, za Zetu je igrao od 2006. do 2011. godine, prije nego što je prešao u moldavsku Dačju, čiji je dres nosio pune četiri godine.

Gdje god je igrao, zanimljivo, trenirao ga je Dejan Vukićević - oba puta u Zeti i jednu sezonu u Dačji. Sada će sarađivati i četvrti put.

Krkotić je pet puta oblačio dres reprezentacije Crne Gore.

Mladost je nedavno završenu sezonu okončala na trećem mjestu, sa istim brojem bodova kao šampion Budućnost i drugoplasirana Zeta. Podgoričani su izborili plasman u 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a zbog dobrih nastupa na međunarodnoj sceni minulih godina, biće nosioci na žrijebu 19. juna u Nionu.

Prvo okupuljanje nakon završetka sezone Vukićević je zakazao za sjutra u 10 sati.

Bonus video: