PRIJAVI SE: Trening kamp i međunarodni trunir za igrače bez ugovora

Trening kamp za igrače bez ugovora održaće se od 20. do 30. juna u Kolašinu i na Zlatiboru, a Međunarodni turnir u Zagrebu od 1. do 3. jula
0 komentar(a)
spfcg, Foto: SPFCG
spfcg, Foto: SPFCG
Ažurirano: 06.06.2017. 09:18h

Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore, u sklopu FIFPpro projekta, i ovog ljeta organizuje trening kamp za igrače koji su trenutno bez ugovora.

Kako je saopšteno iz SPFCG, kamp će se realizovati dvije faze.

Prva će biti organizovana u Kolašinu, od 20. do 24. juna, a druga na Zlatiboru, od 25. do 30.juna. Crnogorska selekcija sastavljena od igrača bez ugovora odigraće na Zlatiboru najmanje dvije utakmice protiv profesionalnih klubova.

Po završetku trening kampa, igrači bez ugovora će učestvovati na prestižnom FIFPpro međunarodnom turniru, koji će biti održan u Zagrebu od 1. do 3. jula.

Na turniru će, pored ekipe SPFCG, učestvovati ekipe igrača bez ugovora iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

IZ SPFCG napomominju da Igrači koji stiču pravo učešća na kamp, moraju da ispune tri uslova: da su bez ugovora, da su prethodnu sezonu odigrali kao profesionalni igrači, te da su zdravi i da su u adekvatnoj fizičkoj kondiciji.

Zainteresovani igrači koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti do 15.juna.

Saopšrteno je i da će se nakon registracije izvršiti selekcija 18 igrača koji će učestvovati na Trening kampu i Međunarodnom turniru.

Bonus video: