MARKO SIMIĆ PORUČIO:

Junski termini? Mitovi su tu da se ruše

"Trudićemo se da greške koje smo pravili protiv Irana ispravimo do duela sa Jermenijom", rekao je defanzivac "sokola"
0 komentar(a)
Marko Simić, Foto: Steindy
Marko Simić, Foto: Steindy
Ažurirano: 05.06.2017. 18:31h

Pred Crnom Gorom je pet dana do nastavka kvalifikacija i duela sa Jermenijom u Podgorici. Utakmica sa Iranom je već gotovo zaboravljena.

"Rezultat nije zadovoljavajući, ali generalno nije bilo loše. Primili smo dva gola iz naših grešaka i nadam se da ćemo uspjeti da ispravimo stvara na toj utakmici sa Jermenijom. Greške se dešavaju, ko radi taj i griješi. Trudićemo se da ih svedemo na minimum i nadamo se najboljem rezultatu protiv Jermenije", rekao je defanzivac Marko Simić, koji je propustio posljednja dva kvalifikaciona meča, protiv Jermenije i Poljske.

Ko god da igra daje maksimum. Da li je lakše sa Savićem i Bašom ili nije, o tome ne treba misliti.

Crna Gora je protiv Irana lansirala novi vezni red - igrali su Kosović, Savićević, Jovović, Janković...

"To su mladi igrači, željni dokazivanja. Mislim da su pokazali da znaju da igraju fudbal koji nama odgovara. Još nekoliko dana je do meča sa Jermenijom, osjeća se umor od klupske sezone. Ali, igramo za reprezentaciju i ne smije biti umora, preko toga mora da se pređe".

Prokomentarisao je i povratak u tim Mirka Vučinića:

"Kapiten se vratio poslije duže vremena. To nam znači na psihološkom planu", dodao je Simić, a onda se osvrnuo na loša izdanja u junskim terminima:

"Mitovi su tu da se ruše", istakao je Simić.

Reprezentativci sjutra imaju slobodan dan - Tumbaković i stručni štab planirali su da ga iskoriste tako što će ekipu povesti u obilazak cetinjskih muzeja, ali se zbog zatvaranja puta odustalo od te namjere.

Preporučujemo za Vas