Đukić: Napadamo Ligu šampiona, igraćemo brže i lepršavije

"Veoma sam srećan što sam došao kući. U moj klub! Partizan je za mene velika stvar", rekao je Đukić
54 pregleda 0 komentar(a)
Miroslav Đukić, Foto: Mozzartsport.com
Miroslav Đukić, Foto: Mozzartsport.com
Ažurirano: 05.06.2017. 16:55h

Miroslav Đukić je promovisan u novog trenera Partizana, a u prvom obraćanju javnosti je dao obećanje:

"Napadamo Ligu šampiona. To je naša obaveza, Partizan je veliki klub", rekao je Đukić novinarima u Humskoj.

Potpisao je na dvije godine, ali se nada da će ostati i duže:

"Ugovor je na dvije godine, ali došao sam u Beograd sa četiri kofera, tako da planiram da ostanem duže", dodao je Đukić.

"Veoma sam srećan što sam došao kući. U moj klub! Partizan je za mene velika stvar. Vratio sam se da nastavimo tamo gdje smo stali. Partizan je za mene svetinja. Nisam ja neko da bih mogao da se ponašam kako hoću, moram da se ponašam kako zahtijeva veliki klub kakav je Partizan. A veliki je vjerujte, priznat u Evropi i svijetu.

Partizan je prošle sezone pod komandom Marka Nikolića osvojio duplu krunu.

"Nećemo mnogo mijenjati u odnosu na rad Marka Nikolića. Samo ćemo ga nadograditi. Da steknemo automatizam, kako bi Partizan bio čvršći i lepršaviji. Veoma sam ponosan što i danas svi pričaju kako je Partizan igrao u mom prvom mandatu na klupi. Mislim da imamo odličnu ekipu, možemo da napravimo velike stvari, ali nisam došao da izmislim nešto novo, nego da ispunim ciljeve kluba. Partizan je najveći. Traži titule. A mi smo njegovi vojnici. Partizan je prošle sezone igrao prije svega odlično takmičarski, vidjela se ruka trenera i nema sumnje da je Nikolić odradio veliki posao. Međutim, uvijek može bolje, ja ću pokušati da nadogradim igru Partizana", jasan je Đukić.

Nije želio da priča o potencijalnim pojačanjima...

"Imamo ozbiljan tim, zadovoljan sam onim što Partizan sada ima. A ako se ukaže šansa da dođe pojačanje u pravom smislu te riječi, naravno da je to dobra stvar", poručio je Đukić.

Bonus video: