Pepe u Pari Sen Žermenu!

PSŽ je Pepeu ponudili četiri miliona eura po sezoni, a cilj je da pomogne da Francuzima donese toliko željeni trofej Lige šampiona
0 komentar(a)
Pepe, Foto: Reuters
Pepe, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.06.2017. 13:26h

Poslije tačno 10 godina, Pepe je napustio Real Madrid i ide u Pari Sen Žermen!

To su potvrdili i „Marka” i ostali relevantni izvori. Sve je dogovoreno, čeka se samo zvanična promocija. Ugovor sa Realom mu ističe 30. juna, poslije čega će biti predstavljen u Parizu.

Brazilac sa portugalskim pasošem je izabrao sportske prije ekonomskih motiva, iako će i u Pari Sen Žermenu zarađivati veliki novac.

Mogao je da ode u Kinu kod bivšeg trenera Manuela Pelegrinija, koji ga je želeo u Hebeiju. Mogao je tamo da zarađuje oko 12 miliona eura godišnje, ali je procijenio da i dalje može da igra fudbal na vrhunskom nivou, a želi i da bude na oku selektoru do odlaska na Mundijal u Rusiji.

Imao je i ponudu Intera koji je želio da njegovim iskustvom ojača odbranu, čak su pričalo da je dogovorena dvogodišnja saradnja, ali je Portugalac na kraju odabrao „svece”.

PSŽ je Pepeu ponudili četiri miliona eura po sezoni, a cilj je da pomogne da Francuzima donese toliko željeni trofej Lige šampiona.

Transfer je dogovoren poslije finala Lige šampiona u Kardifu, kada su se sastali prvi čovjek francuskog kluba Naser Al Kelaifi i Pepeov menadžer Žorž Mendeš. Razgovaralo se i o mogućim transferima Hamesa Rodrigesa i Mbapea na „Park prinčeva”.

Pepe je želio da ostane u Realu, ali mu Madriđani nisu ponudili adekvatan ugovor. Peres je htio da ga ostavi samo godinu, kao alternativu Serhiju Ramosu i Rafaelu Varanu, a on to nije prihvatio i kao slobodan igrač ide u Grad svjetlosti.

Bonus video: